Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Magyarország animált felhőképe

Útvonaltervező

Felhőkép

Főoldal / Motoros túrák / Kiruccanás - Megkívántam egy Sport szeletet

Kiruccanás - Megkívántam egy Sport szeletet

feltöltötte: Báró
feltöltve: 2012. szeptember 29.
túra ideje: 2012. szeptember 29. - 2012. szeptember 29.
túra hossza: 313 km
Útvonal

Mi motorosok mindig kitalálunk valamit, csak hogy motorra tudjunk ülni. Én reggel ébredés után rádöbbentem, milyen régen ettem egy jó Sportszeletet. Nos elindultam - motorral - egy közeli helyre - 146 km oda - hogy vegyek egy Sportszeletet.

Túra leírása

Mi motorosok mindig kitalálunk valamit, csak hogy motorra tudjunk ülni. Én reggel ébredés után rádöbbentem, milyen régen ettem egy jó Sportszeletet. Nos elindultam - motorral - egy közeli helyre - 146 km oda - hogy vegyek egy Sportszeletet. 


sportszelet

Nos gyorsan fölhívtam két barátom, hogy találkozzunk Füzesabony környékén. Az egyik el tudott jönni. Az időjárás kegyes volt hozzánk ezen az utolsó szeptemberi szombaton. A forgalom is gyér volt, így gyorsan lehetett haladni. Ennek ellenére Jászjákóhalmán mindig megcsodálom a Damjanich tér és az Arany János utca sarkán található szélmalmot. Ajánlom mindeninek, aki arra jár, hogy nézze meg.


Füzesabonyban már várt az ismerősöm, a régi 3-as út melletti benzinkútnál, ami a motorosokkedvelt találkahelye, ha közös útra indulnak.

Barátommal megbeszéltük, hogy Gyöngyösön biztosan lehet kapni Sportszeletet smile hát elindultunk. Találtunk egy üzletet, megvettük a hőn áhított csemegét, ami miatt motorral el kellett jönni ilyen messzire. Beszélgetünk – hiszen elég ritkán találkozunk - , és mivel elkezdett csöpörögni az eső, szedtük a sátorfánkat és elindultunk vissza Füzesabony felé.

Dormándon elválásunk előtt még megörökítettük, hogy a kis „Zizije” meghaladta a 68.886 km-t.

Jászberénynél lefordultam Farmos felé, ahol nagyon jó minőségű utat építettek a közút dolgozói.

A hazaút eseménymentes volt, a néhol elég vacak minőségű 31-es úton.

Illetve volt egy kis kaland egy pókkal, aki – nem tudni hogyan de -, megtámadott 120-as kényelmes utazósebesség mellett a sisakomban. Az első támadását, amelyet a jobb szemem ellen intézte, sikeresen visszavertem, de akkor a sisak plexin kezdett el lavírozni. Megvártam, míg elég magasra mászik majd gyorsan fölrántottam a sisakon a plexit, így a huzat jóóó messzire vitte.

Sok sikert ici-pici pókica. happy

Fotógaléria
Kiruccanás - Megkívántam egy Sport szeletet Kiruccanás - Megkívántam egy Sport szeletet Kiruccanás - Megkívántam egy Sport szeletet Kiruccanás - Megkívántam egy Sport szeletet Kiruccanás - Megkívántam egy Sport szeletet
Túra útvonala

Nagyobb térképre váltás

Motor Zóna - Minden jog fenntartva - Copyright 2006 - 2017

gemstone web design