Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Magyarország animált felhőképe

Útvonaltervező

Felhőkép

Főoldal / Motoros hírek

Motoros hírek

Aprilia Tuareg 900 Heritage Edition (Motorinfo)
A nem hivatalos rajzokat Oberdan Bezzi tervező készítette, akinek látásmódja évek óta lenyűgözi a világ szakmai és rajongói berkeit. Bezzi hihetetlen érzékkel képes új vagy eltűnt modelleket tervezni, új köntösben bemutatni. Teszi ezt úgy, hogy műszakilag is átgondolt terveket láthatunk tőle. Most az Aprilia Tuareg visszatérést már a gyárt is bejelentette, azonban a gyártó az RS 660 Concept erőforrása köré építik majd a motort. A mester, becenevén csak Obiboi egy másik elképzeléssel állt elő, szerinte a Shiver 900 cm3-es erőforrása tökéletesen lenne a célra. Persze sokan felszisszen, hogy súlyos lesz, de a Dorsoduro, ami ugyan ezt a technikai csomagot használja 212 kg-ot nyom a mérlegen. Ha kicsit drágább anyagokat is felhasználnának az építéskor, akkor már versenyképes tömeg jelenne meg a mérlegen. Az olasz tervező létrehozott egy ?Heritage Edition? verziót is, ami a 80-as évek végén híressé vált fényezést kapta.
[2019. augusztus 22 08:05:29.]
Kérem vissza a lóerőket! - Teszt: Honda CRF450L ? 2019. (Totalbike - 24?ra)
Nem csak ránézésre enduró, hanem tudja is. Csak a lovakat jól eldugták benne.
[2019. augusztus 22 06:39:00.]
Már a drága tuningcuccban sem bízhat az ember (Totalbike - 24?ra)
A gyári membránházzal voltak ellenérzéseim, de akkor még nem néztem meg a tuningcuccot közelről.
[2019. augusztus 21 12:01:00.]
Villanymotorral támogatott kompresszoros hajtáson dolgozik a BMW (Totalbike - 24?ra)
A villanymotor a feltöltés késlekedését minimalizálja a szabadalom szerint.
[2019. augusztus 21 10:39:00.]
Egy Indian, aki sütni tud! (Motorinfo)
Persze nem személyről hanem motorról van szó. A SEE SEE Motor Coffe Co. megalkotta minden idők egyik legjobb oldalkocsis motorját. Nem raktak bele semmi extrát, csak egy hatalmas Traeger Wood-Fire Grills modellt. Kine szeretne, a motoros csapatába egy hatalmas guruló barbecue állomást?  Ami a legjobb helyeken biztosíthatja a felejthetetlen grill ízét. A motor elsőként a Sturgis Rally-n debütál, ahol a fesztivál idején éjjel-nappal sütni fognak rajta. Várhatóan nem lesz kapacitás hiány, mivel akár 10 csirkét és 7 bordát is képes befogadni az oldalkocsin elhelyezett tűztér.
[2019. augusztus 21 07:51:49.]
Woolf Moto motorkerékpár-radar figyelmeztető eszköz. (Motorinfo)
Mindannyian tudjuk, hogy korunkban a leghatékonyabb közúti információkat a mobiltelefonunkon keresztül kaphatunk. Az eszköz képes sok állandó de mások bejelentésének köszönhetően, akár mobil radart is jelezni. Azonban motorozás közben kicsit nehézkes a folyamatos ellenőrzés és figyelés. Ezen a gondolat meneten indultak el a Woolf Moto munkatársai és fejlesztettek egy olyan karpántot, ami Bluetoot-on keresztül csatlakozik a telefonunkhoz. Az alkalmazás megosztja helyünket a GPS eszközzel és összehasonlítja az adatbázissal. Ahogy megközelítünk egy radart, jelet küld a csuklópánthoz, így az rezegni kezd és informál minket. Az eszköz az Amazon-on vásárolható meg és jelenleg 149 euróba kerül. Fotók: Amazon
[2019. augusztus 20 07:34:45.]
Tök jó, már csak be kell fejezni (Totalbike - 24?ra)
A Niu NGT-n érezni, hogy nagyon odatették magukat a mérnökök, de motorgyártási tapasztalatuk egyelőre nincs.
[2019. augusztus 19 08:54:00.]
Elvis Presley motorja várhatóan megdönt minden aukciós rekordot (Motorinfo)
A ?Király? utolsó ismert motorja egy Harley-Davidson Electra Glide, mellyel összesen 200 mérföldet motorozott. A motort több mint 30 éve óvják és őrzik az USA-ban található Murdo településen. A motort Elvis 1976. augusztus 11-én vásárolta, halálát követően egy helyi kereskedőhöz került, aki a Pioneer Autómúzeumban helyezte el. A motort azóta is rendkívüli biztonsági óvintézkedések mellett lehetett csak megnézni, komplett üveg dobozt kapott, hogy az érdeklődök ne tehessenek kárt benne. A motor jelenleg is Elvis néven van regisztrálva és komoly összegre van szüksége annak, aki az otthonában szeretné tudni a történelem egy különleges darabját. Az aukció hamarosan indul, a kikiáltási ár 100.000 dollár lesz. Szakértők azonban 1,5-2 millió dollár közé teszik a motor reális értékét. Ezzel a számmal az Elvis HD magasan legdrágábban értékesített motorkerékpár lesz az aukciók történetében. Ha szeretnétek részt venni az aukción, bővebb infót ezen a linken találtok.
[2019. augusztus 19 07:14:21.]
79 éves korában elhunyt Los Angeles-i otthonában Péter Fonda színész (Motorinfo)
Az Easy Rider kultikus film egyik főszereplője igaz színész családból származott. A családban minden név ismert és elismert színészt takar: Henry Fonda, Jane Fonda és Bridget Fonda. Mi most egy nemrég megjelent cikkünkkel búcsúzunk a legendás filmben oly fontos szerepet vállaló színésztől. Elindultak megkeresni Amerikát, de nem találták. Sőt, Peter Fonda a film megálmodója, társ írója, producere és egyik főszereplője még idén, 50 évvel később is azt állítja, továbbra sem találja, hiába keresi – írja a 24.hu. Az újság a jubileum alkalmából összeszedte miért ütött olyan nagyot a film. Röviden: jókor volt jó helyen. Az akkori hippi ellenálló mozgalomnak már volt zenéje, művészete, nyelve és öltözködése, de nem volt filmje. Ezt az űrt töltötte be Fonda, Dennis Hopper és Terry Southern alkotása, az Amerikát átszelő két motoros története. Persze nem csak egy mozgalom filmes ikonja lett, bemutatása után chopper építési láz járta be az egész földet. A 24.hu írása több fontos oldalról is vizsgálja a művet (pl. drog fogyasztás a forgatás alatt, magyar vonatkozás, alacsony költségvetés és a helyszínek kiválasztása), érdemes elolvasni. Mégis kimaradt egy számunkra érdekes aspektus, amiről általánosságban keveset beszéltek, olyannyira, hogy több dokumentumfilmes expedíció után a Discovery tette helyre a dolgokat 2006-ban. Ez pedig maguknak a motoroknak […]
[2019. augusztus 18 08:36:07.]
Melyik az igaz út: B125 vagy A2? (Totalbike - 24?ra)
Motoros újság vagyunk, szóval ki nem találnád, mit tanácsolunk.
[2019. augusztus 16 15:17:00.]
100.000 euróért kelt el az MV Agusta F3 800 Unicef Special Edition (Motorinfo)
Egy gazdag támogató, ekkora összeget fizetett egy különleges motorért, aminek eladási összegéből a gyártó az Egyesült Nemzetek Gyermekalapját támogatta. A speciális MV F3 800-nak a UNICEF színei találhatóak az burkolatán, és csak egyetlen darab készült belőle. A jótékonysági aukció keretében értékesített motort a Unicef ?Charity gála? keretében mutatták be, Portó Cervóban. A vacsora után számos vendég ajánlott fel műtárgyakat és egyedi darabokat az aukció számára.
[2019. augusztus 16 06:33:37.]
Miller megállapodott a Pramac Racinggel (Motorinfo)
Az ausztrál versenyző végre aláírhatta szerződését, mely biztosítja számára, hogy 2020-ban is a Ő legyen Francesco Bagnaia társa és 2020-ban gyári szintű motorral versenyezhessen. Ez lesz az első szezon, ahol a vörösök négy egyforma gyári motort indítanak. A cél, hogy minél több információt gyűjtsenek és végre közelebb kerüljenek az áhított VB címhez. A szerződés körül az elmúlt hetekben némileg felhevült a levegő, mivel szárnyra kapott a pletyka, hogy Jorge Lorenzo visszatérne a Ducati kötelékébe. Mivel ez egyedül Miller motorján történhetett volna, így egy ideig hezitálás volt érzékelhető a felek között. Közben Jorge a Honda mellett döntött és minden maradhatott a már megszokott kerékvágásban. Nyitókép: Jackmiller43.net
[2019. augusztus 16 06:21:13.]
Arai nap lesz Modenában, ahol találkozhattok Jonathan Rea motorversenyzővel (Motorinfo)
2019 szeptember 1-jén, rendezik a hangulatos olasz városka versenypályáján, a japán sisak óriás idei nyílt napi rendezvényét. Arai Day idei hivatalos a négyszeres SBK világbajnok Jonathan Rea, akit bárki megismerhet, aki elmotorozik a helyszínre. A cég természetesen hozza az ingyenesen Aia Racing and Touring szolgáltatását, aminek keretében a gyári hivatalos személyzet nézi át és ellenőrzi a leadott sisakokat. Ezen felül lesz Moto Trainer szimulátor is a helyszínen. Tehát a program: 14:00 : Jonathan Rea a paddockban, nyilvános interjú 15:20 : Arai felvonulás, az Arai sisak tulajdonosai motornak együtt és persze Rea 16:30 : Emanuel Angius, Arai Rider Freestyle Show Dátum tehát: 2019. szeptember 1. Helyszín: Modena Autodrom ( Strada Pomoposiana 255 / A Marzaglia, Modena ) Az esemény facebook linkje itt található.
[2019. augusztus 16 06:09:47.]
Végre hagynak motorozni - Teszt: Honda CB650R ? 2019. (Totalbike - 24?ra)
A platformstratégia csúcsa, de ami ennél fontosabb: kijavította az előd gyalázatát.
[2019. augusztus 16 06:06:00.]
Útra Kész Kawasaki Versys 650 Hatalmas Árelőnnyel Elvihető !!! (Motorinfo)
Új, 0 km-es Kawasaki Versys 650 -es 322.000.- Ft. -os Árelőnnyel ! A motorkerékpáron 1.131.000.- Ft. értékű extra felszereltség van! Viszont most csak 3.499.000.- Ft.-ba kerül ! * Így gyakorlatilag 322.000.- Ft. -os árelőnnyel elvihető ! Sőt most még hitelre is megvásárolható ! Ha nem akarsz a motor extrázásával bajlódni, de minél hamarabb kéne egy jól felszerelt, mindenre használható túramotor, megtaláltad ! A motorra legfőbb importmárkánk, az SW-Motech kiváló minőségű, sokat próbált kiegészítőit szereltük a teljesség igénye nélkül: bukócső, középállvány, hátsó doboz, kiegészítő LED-lámpa, tanktáska, GPS-tartó … stb. Azért, hogy még könnyebb legyen a döntés, mindezeken felül kitaláltunk egy nagyon kedvező csomag-árat. Részletesebb tájékoztatásért keress bennünket bátran! Minden motorkerékpár gyári garanciális, extrák nélkül is megvehető alapáron! A jelszavunk Túrára készen! Új 0 km-es motorok felextrázva szalonunkban! Gyere nézd meg őket Te is a HP Motornál! * A tájékoztatás nem teljes körű, hivatalos ajánlattételnek nem minősül. A részletekért keresd kollégáinkat ! Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk.
[2019. augusztus 16 05:47:55.]
Könyököd is lent van, úgy fordulsz? Írd meg az önéletrajzod, és küldd el a KTM-nek (Totalbike - 24?ra)
Lehet, hogy a GP unalmas, de a legutóbbi futam mindenért kárpótolt.
[2019. augusztus 15 12:37:00.]
Útikalauz, ha baleseteznél motorral (Totalbike - 24?ra)
A baleset az egyszerűbb tétel, a boksz a biztosítóval a hosszadalmasabb
[2019. augusztus 15 11:11:00.]
Videó az új Panigale 959 és Streetfighter V4-ről (Motorinfo)
Az olasz gyártó két új típusa lassan teljesen széria formát ölt. A motorok bemutatása vélhetően október 23-ig várat magára. A V4 Streetfighteer verseny bemutatója tragikus balesettel végződött, de a motort és a formát már mindenki megismerte. Az izgalmasabb kérdés a kis Panigale, amelyről pletykák alapján úgy tudjuk nem a V4-es erőforrást kpja. Borgo Panigale úgy döntött, hogy Superquadro két hengeres erőforrás kerül az új modellbe. A videó alaposabb megfigyelésével láthatjuk, hogy a kipufogó csövet alulra vezették, illetve felülvizsgálták az aerodinamikai elemeket is. A leplezett burkolat egy fajta hibrid külsőt takar. A hátsó rész az 1299-es modellről, míg az első a V4-ről származik. Természetesen a külső megjelenésen kívül lesznek újdonságok is, megváltozott az elektronikai csomag tartalma, illetve Euro5 követelményeknek megfelelő blokk kerül a vázba.  
[2019. augusztus 13 23:23:35.]
Jövőre frissül a KTM 1290 Super Duke R (Totalbike - 24?ra)
Teljesen új váz, átdolgozott blokk, és tömegcsökkentés, ahol csak lehet.
[2019. augusztus 13 12:20:00.]
Sebességmérés az ország egész területén (Motorinfo)
Augusztus 12. és 18. között, a TISPOL Műveleti Csoport – éves ellenőrzési terve alapján ? a gépjárművek sebesség ellenőrzését végzik. A TISPOL SPEED elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzés célja, hogy kiszűrje a legnagyobb megengedett sebességet túllépő járművek vezetőit. Fotó : police.hu  
[2019. augusztus 13 03:34:01.]
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - 100 - 101 - 102 - 103 - 104

Motor Zóna - Minden jog fenntartva - Copyright 2006 - 2017

gemstone web design