Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Magyarország animált felhőképe

Útvonaltervező

Felhőkép

Főoldal / Motoros hírek

Motoros hírek

Húzza a belét, de azt bármeddig (Totalbike - 24?ra)
Tapasztalataim egy Yamaha Neosról, amivel csúnyán elbánt az élet, azaz az előző tulajok
[2018. szeptember 21 06:29:00.]
Pálya péntek: Aragónia, Spanyolország (tesztmotor.hu)
A GP helyszínek közt 2010 óta szerepel, az első futamot a Magyar helyszín (A MotoGP kétszer rendezett Magyar Nagydíjat a motorsport történetében 1990-ben és 1992-ben a Hungaroringen.) helyett szánták egyszeri beugróként, majd végül hosszú távú szerződést kapott The post Pálya péntek: Aragónia, Spanyolország appeared first on tesztmotor.hu.
[2018. szeptember 21 05:01:27.]
Tank helyett ez is megteszi: Moto Guzzi Autoveicolo Da Montagna ? avagy a hegyi kocsi (tesztmotor.hu)
Egy kis töri óra: az megvan, hogy a hatvanas években a Moto Guzzi még ilyen elvetemült gépeket is készített az Olasz katonaságnak? The post Tank helyett ez is megteszi: Moto Guzzi Autoveicolo Da Montagna ? avagy a hegyi kocsi appeared first on tesztmotor.hu.
[2018. szeptember 20 18:29:35.]
Bekeményít a Dorna? Fenatit visszahozza a pályára! (tesztmotor.hu)
A Dorna feje, Carmelo Ezpelata látni akarja Romano Fenatit a Japán Nagydíjon versenyezni The post Bekeményít a Dorna? Fenatit visszahozza a pályára! appeared first on tesztmotor.hu.
[2018. szeptember 20 16:21:58.]
Imola 2018 AJS (Totalbike - 24?ra)

[2018. szeptember 20 11:34:55.]
Bajmóci (Bojnice) Kilátó ? Túraajánló (Motorinfo)
Átadták Szlovákia legizgalmasabb kilátóját a Bojnice feletti erdőben. Kellemes egynapos túra keretében látogattuk meg a kastélyáról híres települést de most a cél az új, több mint 30 méter magas kilátó megtekintése volt. Budapestről indulva két úton is elérhetjük a határt, haladhatunk az A2 jelzésű főúton vagy letérhetünk Vác magasságában és a Dunakanyart érintve az Ipolyságon át érhetjük el északi szomszédunk határát. Itt ismét rengeteg lehetőség közül választhatunk, érdemes meglátogatni a pocuvadlói víztározót, ami inkább emlékeztet egy csodálatos hegyi tóra, illetve a régi bánya várost Selmecbányát. Selmec felé az út ketté válik, az egyik a tóhoz ( 1587-es út ), míg a másik ( 524 ) egyenes a város irányába tart. Később a két út össze találkozik, de a köztes szakasz most lett újra betonozva, kanyargós úton fordulhatunk a körülbelül 20 kilométeres szakaszon. Selmecet elhagyva több lehetőség is van, hogy átguruljunk a 65-ös főúthoz, mi a 2498-as jelzésű utat választottuk, míg visszafelé a 2493-as jelzésű szakaszon motoroztunk. Ha leértünk a 65-ös főúthoz akkor Garamszentkeresztet érintve motorozhatunk Privigye városáig. Itt a belvárosban már táblák jelzik Bajmóc felé a helyes irányt, a kastély egyébként messziről látszik, ahogy felette a hatalmas kilátó is. Bajmócon sok érdekességet találunk, a kastély kötelező látnivaló de az állatkert is kellemes kikapcsolódást […] The post Bajmóci (Bojnice) Kilátó ? Túraajánló appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 20 10:49:10.]
A Dorna visszahozná Fenati-t a bajnokságba (Motorinfo)
Még idén újra pályára állhat az olasz versenyző. Újabb fejezethez ért az a szappanopera amit a Fenati ügy indított a világsajtóban. Megdöbbentő erővel támadtak az olasz versenyzőre aki elismerten hibázott, és akinek bocsánatát elfogadta honfitársa is. Az ügy olyan mélységekig jutott, hogy még a család is fenyegető leveleket kapott. Fenati bejelentette, hogy visszavonul, az olaszok felfüggesztették az engedélyét, míg csapata kirúgta. Közben spanyol lapok már büntetőügyről írtak és arról, hogy a szövetség meghallgatja majd a versenyzőt. Közben a Dorna feje Carmelo Ezpeleta gondolatai kicsit más irányba vették az irányt, Ő ugyanis úgy látja, hogy megbüntették Fenatit és szeretné ha a Japán GP-n visszatérne. A spanyol vezető tehát beleáll a nemzetközi sajtóba és a rossz hangulatba, célja, hogy a 22 éves tehetséges olasz versenyzővel elősegítsék a pályán való morál vagy viselkedési minta javulását és megmutassák, hogy mindenkinek van egy második esélye. Csendben jegyezzük meg, hogy valoszínűleg a hisztinek is szeretnének kicsit gátat szabni, ahogy Marquez is minden alkalommal elmondja, hogy mikor elesik és a Rossi a rajongók örülnek az sajnos nem sportszerű. Tehat könnyen lehet, hogy a Dorna most unta meg azt, hogy a cirkusz a pályán kívül és leginkább az Ő felügyeletük alól kiesve zajlik. Ha Ők azt mondták, hogy […] The post A Dorna visszahozná Fenati-t a bajnokságba appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 20 08:25:01.]
Suzuki Ryuyo a misanói pályán ? videó (Motorinfo)
A nemrég bemutatott Ryuyo-ról készült videót a Suzuki Italia tette közzé, amiben pálya körülmények között is láthatjuk az új modellt. A motorról már irtunk bővebben de a most megjelenő videó is meggyőző, ahogy a 212 lóerő / 161 kg arány is. The post Suzuki Ryuyo a misanói pályán ? videó appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 20 07:54:23.]
Új BMW 1250 RT ? Videó (Motorinfo)
Megérkezett az RT anyaga is a legnagyobb videó megosztóra. A német gyártó a kölni kiállítás előtt folyamatosan csepegteti az információkat, a modellről és az újdonságokról tegnap irtunk bővebben cikkünkben. The post Új BMW 1250 RT ? Videó appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 20 07:23:36.]
TCX ? MICHELIN TALPAS KROSSZ CSIZMÁK (Motorinfo)
TCX és Michelin – két terület legjobbjai összefogtak az elmúlt években, hogy közös úton ott hagyják a lábnyomukat. Mindenki csinálja azt, amihez ért. A Michelin a gumigyártáshoz, a TCX a motoros lábbelik készítéshez. De mi történik akkor, ha a két terület találkozik? Akkor bizony egy korszakalkotó együttműködés jön létre. A három legfontosabb paraméter, ami biztosítja az abroncs teljesítményét, az a tapadás, a tartósság és a komfort Ezeket a jellemzőket kellett szem előtt tartani a cipőtalpak készítésekor is, amelyeknek ugyancsak rendelkezniük kell a jó tapadással, tartóssággal és rugalmassággal. A Michelin különleges talpakat gyárt a TCX különböző kategóriák csúcsmodelljeihez. Az off-road csizmákhoz a MICHELIN MX HYBRID SOLE talpakat fejlesztette ki, a jármű abroncs profiljából inspirálódva. Ezzel a különleges anyagösszetétellel és profilkialakítással maximálisan helytáll minden terepen. COMP EVO 2 MICHELIN a TCX saját szabadalma a T.C.S. (torsion control system) alapján továbbfejlesztett D.F.C. (double flex control system) segítségével a maximálisa bokavédelmet biztosítja. Ár: 158 500 Ft A termékeket megtaláljátok az Euromotor üzletében The post TCX ? MICHELIN TALPAS KROSSZ CSIZMÁK appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 20 07:13:16.]
HTS-dominancia Tápióbicskén (Motorinfo)
A magyar motokrosszbajnokság utolsó előtti fordulóján kettős győzelmet ünnepelhettünk. Szvoboda Bence és Hugyecz Erik is diadalmaskodott Jakob Kristóf pedig dobogóra állhatott! Szvoboda Bence (#521) megmutatta a hazai közönségnek, hogy milyen egy világklasszis teljesítmény! Kiválóságunk a nyár során sikert sikerre halmozott Európa-szerte, és komoly motokrosszbajnokságokban győzedelmeskedett. Németország, Ausztria, Szlovákia és Csehország után most Magyarország legjobbjain volt a sor, hogy fejet hajtsanak a kilencszeres magyar bajnok tempója előtt. ?Mindig jó érzés hazai közönség előtt versenyezni, és az különösen jól esett, hogy sokan gratuláltak személyesen az elmúlt hónapok sikereihez. Ezekért a pillanatokért érdemes csinálni ezt! A tápióbicskei futamok nagyon jól sikerültek, semmilyen kockázatot nem vállalva, nagy fölénnyel nyertem mindkettőt. Sajnos a tavaszi sérülésem miatt bajnoki esélyeim nincsenek, így próbálom maximálisan élvezni az év hátralévő versenyeit.? ? összegezte a hétvégét a Szvoboda. A somogyi fiú teljesítményét tovább fokozza a tény, hogy a Gaildorfban újabb komoly ütést kapó korábban eltört csuklója továbbra is hátráltatja a motorozásban, és a tápióbicskei futamot beinjekciózva vállalta. Ez nem látszott meg a tempóján: ellenfeleihez képest három másodperccel jobb köridőket futott, a második helyezettre fél percnél is nagyobb vereséget mért az MX Open kategória mindkét futamában. Az MX2-eseknél Hugyecz Erik (#141) akarata érvényesült, akinek a fölénye legalább akkora a kisebb köbcentis […] The post HTS-dominancia Tápióbicskén appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 20 07:07:38.]
Karburátortisztítás kezdőknek (Totalbike - 24?ra)
Az apró furatok, az eltérő fémek miatt kialakuló elektrokorrózió és a benzin mind ellenünk dolgoznak.
[2018. szeptember 20 06:16:00.]
Harley-Davidson ? egy amerikai legenda ? második rész (tesztmotor.hu)
Harley a második világháború küszöbén, benne és utána The post Harley-Davidson ? egy amerikai legenda ? második rész appeared first on tesztmotor.hu.
[2018. szeptember 19 19:25:20.]
HTS-dominancia Tápióbicskén (tesztmotor.hu)
A magyar motokrosszbajnokság utolsó előtti fordulóján kettős győzelmet ünnepelhetett a peresztegi HTS Team. Szvoboda Bence és Hugyecz Erik is diadalmaskodott. The post HTS-dominancia Tápióbicskén appeared first on tesztmotor.hu.
[2018. szeptember 19 16:46:20.]
A használtmotor-piac idei sztárjai (Totalbike - 24?ra)
A prémium túraendurók és az ésszerű japán nakedek uralják a piacot.
[2018. szeptember 19 16:16:00.]
Motorok Legóból (tesztmotor.hu)
Hogy ez még mindig gyerekjáték, vagy igényes felnőttek nem éppen olcsó hobbija, már nem lehet eldönteni, mindenesetre alkotni, játszani jó, és ezt ezek az emberek nagyon jól tudják :) The post Motorok Legóból appeared first on tesztmotor.hu.
[2018. szeptember 19 15:25:08.]
Műhely: karburátorpucolás (Totalbike - 24?ra)

[2018. szeptember 19 14:10:16.]
Ilyen egy bátor és olcsó kínai túraenduró (Totalbike - 24?ra)
A Feely 500 hülyén néz ki, de egyrészt karakteres, másrészt 125-ös árban adják.
[2018. szeptember 19 10:22:00.]
Új BMW R 1250 GS és R 1250 RT (Motorinfo)
Néhány nappal a Kölni kiállítás előtt a Bajor gyártó bemutatta két zászlóshajóját, az új GS-t és a túrakategóriában népszerű RT modellt. The post Új BMW R 1250 GS és R 1250 RT appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 19 07:56:13.]
Az SBK-tól a Miss Olaszország címig (Motorinfo)
Carlotta Maggiorana lett Miss Italia 2018, akit motorsport szeretők az SBK közvetítésekből ismerhetnek. Sok hölgy foglalkozik motorsport közvetítéssel, fotózással vagy riportok készítésével. Most az egyikük Carlotta nem csak tudásával de szépségével is felhívta magára a figyelmet. A hölgy a Miss Marche szépségversenyen mutatkozott be, majd később a döntőben, másik 32 lány közül őt találták a legszebbnek. Az olasz sajtó kiemelte, hogy Charlotta az első Miss Italia aki házasként nyert versenyt.   The post Az SBK-tól a Miss Olaszország címig appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 19 07:37:52.]
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - 100 - 101 - 102 - 103 - 104 - 105 - 106 - 107 - 108 - 109 - 110 - 111 - 112 - 113 - 114 - 115 - 116 - 117 - 118 - 119 - 120 - 121

Motor Zóna - Minden jog fenntartva - Copyright 2006 - 2017

gemstone web design