Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Magyarország animált felhőképe

Útvonaltervező

Felhőkép

Főoldal / Motoros hírek

Motoros hírek

346 km/h sebességnél bukott (VIDEÓ) (Motorinfo)
Beau Layne Top Fuel versenyző komoly sérülés nélkül állt fel, az elképesztő sebesség ellenére
[2019. augusztus 08 22:09:03.]
A NOLAN MÁRKA NEM FOG MEGSZŰNNI! (Motorinfo)
A 2 Ride Holding Group megerősítette a hírt, miszerint felvásárolja a Nolangroupot. Ennek eredményeként a Nolan, X-lite, Grex és N-Com márkák egyesülnek a befektetői csoport által már korábban felvásárolt Shark, Bering, Ségura, Bagster és Cairn márkákkal, létrehozva egy kültéri sport- és motoros védőfelszereléssel foglalkozó piacvezető szereplőt. Rengeteg cikk és sajtóközlemény jelent meg ezzel a hírrel kapcsolatban, ami nem kis visszhangot váltott ki a magyar és a nemzetközi motoros szcénában is: a legtöbb aggodalom a Nolan márka eltűnéséhez kapcsolódott. Az EuroMotor Kft. a Nolangroup hivatalos magyarországi importőreként az elsők között értesült a hírről, így egy dolgot biztosan kijelenthetünk: A NOLAN MÁRKA NEM FOG MEGSZŰNNI! A félreérthető szalagcímek és a híresztelésekkel ellentétben a két európai cég ilyenfajta stratégiai összefogása teszi lehetővé a világpiaci szintre való felemelkedést. A két márka ugyanúgy, mint eddig, versenytársak lesznek a piacon, amellett, hogy a Nolangroup ezentúl a 2 Ride Holding Grouppal közreműködve folytatja útját. A jól megszokott Nolan minőség és mentalitás sem fog változni, a két cég ugyanazokat az értékeket tartja szem előtt: ?hogy a motoros a legnagyobb biztonságban érezhesse magát akár motoron, vagy más közlekedési eszközön?.
[2019. augusztus 08 21:54:10.]
Újabb pletykában bukkant fel a Honda RVF1000 (Totalbike - 24?ra)
A mendemonda szerint a Superbike VB-re ex-GP versenyzőt szerződtetnének, aki majd ki tudja motorozni az új V4-es motort.
[2019. augusztus 08 12:57:00.]
390-esnél nagyobb, de 765 köbcentinél kisebbek lesznek az Indiából jövő Triumph-ok (Totalbike - 24?ra)
A Triumph és a Bajaj megállapodása sok szempontból hasonlít arra, amit az indiaiak a KTM-mel kötöttek.
[2019. augusztus 08 09:14:00.]
A MotoGP unalomba fulladt (Totalbike - 24?ra)
1996 óta nem fordult elő ilyen: bealudtam a futam alatt. Nem Márquez bűne, hanem az egész mezőnyé.
[2019. augusztus 07 14:04:00.]
Húzd a gázt, mint ha loptad volna - Teszt: Kawasaki ZX-6R ? 2019. (Totalbike - 24?ra)
Bár plusz harminchét köbcenti kevésnek hangzik, ettől a minimális többlettől lesz a kis Ninja kiváló precíziós csapásmérő eszköz.
[2019. augusztus 07 06:29:00.]
Ez egy 89.000 eurós HP4 Race volt (VIDEÓ) (Motorinfo)
Mielőtt Luca Salvadori 260 km/h sebességgel berakta a kavicságyba.
[2019. augusztus 07 03:39:18.]
Ducati V4 Multistrada (Motorinfo)
Borgo Panigale lassan minden modellhez elérhetővé teszi a V4 fejlesztést. A videó alapján, a motor megjelenése maradt az eddig is megszokott keretek között. Az osztott fényszórók, az első csőr és a két légbeömlő mind jellegzetes Multistrada elemek, azonban a kipufogó elképesztően nagy és szokatlan vonalvezetésű. A motor hangja és dinamikája több mint meggyőző, főleg ha figyelembe vesszük, hogy már megfelel az Euro5 elvárásoknak.
[2019. augusztus 07 03:23:49.]
Harley-Davidson Fat Boy ? Lego Creator (Motorinfo)
Végre megvásárolható a LEGO és a HD kereskedésekben a világhírű játékgyártó készlete. A doboz 1023 elemet tartalmaz, aminek össze szerélese megközelítőleg 10 órát vesz igénybe. A motornak sok mozgó eleme van, például a kerekek, kormány, felfüggesztések, sebsebégváltó, emelő állvány, és még a motorban található dugattyúk is, amelyek a hátsó kerék forgatásakor mozognak. A motorkerékpár mérete összeszerelt állapotban : 20 cm magas, 18 cm széles és 33 cm hosszú. További fotók és infók a gyártó oldalán
[2019. augusztus 07 03:08:22.]
Steven Odendaal mentése (Motorinfo)
A Moto2 világbajnokság csehországi futamán történt egy olyan mentés, ami mellett nem szabad elmenni szó nélkül. A pálya burkolata helyenként nedves volt és ez több versenyzőt is megviccelt a hétvégén. A dél-afrikai pilóta azonban megmutatta, hogy nincs veszett ügy. Persze ehhez ilyen szintű edzettség, tehetség szükséges.
[2019. augusztus 07 02:47:58.]
Sportos hangulatú motort A2-es jogsihoz (Totalbike - 24?ra)
Nehezítő körülmény: 190 centis magassághoz.
[2019. augusztus 06 13:20:00.]
Új ember határozza meg a BMW Motorrad jövőjét (Totalbike - 24?ra)
Elszánt túrázó és terepmotoros került a fejlesztési részleg élére.
[2019. augusztus 06 11:14:00.]
A BMW is beszáll az Endurance világbajnokságba (Totalbike - 24?ra)
Tetszik nekik a formátum, a következő szezonban gyári támogatású csapattal indulnak.
[2019. augusztus 05 12:45:00.]
Melyik közepes dívány a jobb? (Totalbike - 24?ra)
Honda Forza 300 vagy Yamaha Xmax 300? Van egyáltalán érdemi különbség?
[2019. augusztus 05 10:28:00.]
Marquez család bevette Csehországot (Motorinfo)
All in mondhatják otthon spanyolok, ráadásul ez már nem az első hétvége mikor Marc és Alex kupákkal a kezükben hagyják abba a futamot. Por muchos más días así! Felicidades @marcmarquez93! For many more days like this! Congratulations @marcmarquez93!#CzechGP pic.twitter.com/r0cruagxwS ? Alex Márquez (@alexmarquez73) August 4, 2019 MM már rajtpozícióért vívott csatában is hatalmas különbséggel büntette a mezőnyt, így várható volt, hogy a versenyen túl nagy izgalom nem lesz. Pedig a rajt, illetve annak hiánya okozott némi feszültséget a közönség és a versenyzők körében. A rajtot ugyanis halasztani kellett egy pálya rész miatt (célegyenes) ahol nedves volt a burkolat. Végül egy körrel rövidebb távra és közel 30 perces csúszással engedték ki a mezőnyt. We’re racing at Brno! 🚦 Who did the best @MissionWinnow start of the #CzechGP? Vote now! ⬇️#MotoGP pic.twitter.com/cCEtn0MP4o ? MotoGP™ 🇨🇿 (@MotoGP) August 4, 2019 A rajtnál már a 93-as volt a leggyorsabb, mögötte Dovi, Miller, Rins és Pol Espargaro. Rins idei teljesítménye egyenesen lélegzetelállító, ahhoz az is, hogy végre leírhatjuk, hogy a KTM egyik versenyzője negyedik helyen fordul a rajt után. Pedig itt még nincs vége az izgalmaknak, Zarco, aki hónapok óta nem találja a helyét végre felküzdötte magát a harmadik helyre a rajtkockákat illetően. Majd sikerült […]
[2019. augusztus 05 06:35:46.]
Dolomitok-túra. Csapatban. Ducatikkal (Totalbike - 24?ra)
Odacsábítottam a barátaimat. Na de, jól sült el?
[2019. augusztus 04 07:09:00.]
Még több Rocket modell a Triumph-tól, jön a Gran Turismo és a Roadster (Motorinfo)
Nem győzi kényeztetni a Triumph a csúcskategóriában utazó vásárlóit. Nem elég, hogy az év elején berobbantott Rocket III tavasztól felpimpelt TFC kiadásban is elérhető, most újabb két változatban is választható az Angol sor-hármas Power Cruiser. A TFC szédítő műszaki paramétereiről itt írtunk. A most beharangozott két speciális modell lapajai természetesen azonosak, az eltérő részletek a következőek. A GT ahogy a neve is mutatja a túrázó felhasználóknak kedvez. Alacsonyabb az ülésmagassága (773 mm helyett 750), háttámlával szerelik az utas ülést, állíthatóak a lábtartók pozíciói és alapból jár hozzá a fűtött markolat, illetve hátramenetet is kérhetünk a sebességváltóba. A Roadster magányos farkasoknak való. Egyszemélyes üléssel szerelik, ami sok lemondással jár viszont megjelenésben nagyot dob a motoron. A Rocekt 3 az idei év nagy durranása így tényleg sokat irtunk már róla. De nem győzünk betelni az olyan nóvumokkal mint az IMU vezérlőegység ami összeszedi az összes infót az elektronikus gázkartól kezdve a gyorsulás, dőlés érzékelőkön át a kanyar ABS-ig, majd az amúgy 4 opcióból választható vezetési mód szerint biztonságosan vezérli a motort. A nagy kérdés: vajon, hogy bírja a Ducati Diavel az Angolok szűnni nem akaró nyomulását a legizmosabb utcai motorok piacán.
[2019. augusztus 03 21:45:03.]
Dunlop TT100 GP Radiál (Motorinfo)
A Vintage vagy Retro motorok reneszánszukat élik, egyre több gyártó jelenik meg a piacon olyan termékkel, ami pár évtizeddel ezelőtt igazi ?kasszasiker volt?. A hagyományos külsők, modern belsővel kombinálódnak, így érthető ha gumigyártóknak is követni kell a trendet. Korabeli futófelület olyan tulajdonságokkal párosítva, ami megfelel egy mostani motor teljesítményének? A Dunlop is előhúzott egy régi csillagot a szekrényből, a Dunlop K81 ihlette az új TT100 GP Radial modellt. A modern Vintage gumiabroncs címkét kapó abroncs, valóban hiánytermék a piacon. A friss technológiával készült külső, látványban és minőségben is képes biztosítani, a városi,vagy túra felhasználás elvárásait, egy modern erőforrással szemben. A hátsó gumiabroncs JLB szerkezettel rendelkezik, ami simább manőverezést és stabilabb kapcsolatot biztosít az aszfalttal. Ezt a technológiát a gyártó a legújabb hipersportabroncsaitól vették át, és ezzel biztosítja, hogy a felhasználók kiaknázzák az abroncs teljes potenciálját. A Dunlop TT100 GP Radial szilícium-dioxiddal rendelkezik, ami növeli az alacsony hőmérsékleti reakciókat, javítva a tapadást. Ez az anyag az új Dunlop polimerrel kombinálva, lehetővé teszi az abroncsok hosszabb tartósságát is. Luca David, a Dunlop Moto Europe marketing igazgatója a bemutatón elmondta: ? Bemutattuk a Dunlop néhány újítását egy jellegzetes profilba csomagolva. A Dunlop TT 100 GP Radial autentikus megjelensét kölcsönöz, a modern technológiának.? Jelenleg […]
[2019. augusztus 03 21:34:25.]
64.800 eurós bírságot kapott Pol Espargaró (Motorinfo)
A Spanyol Bíróság hatalmas összegre büntette az érvényes jogosítvány nélkül vezető MotoGP pilótát. Nem jól indul a KTM csapat versenyzőjének a Cseh Nagydíj, a spanyol versenyzőt a Spanyol Legfelsőbb Bíróság 64.800 euró bírsággal sújtotta vezetői engedély nélküli vezetés miatt (büntető pontok miatt ideglenes bevont). A barcelonai tartománnyi bíróság, már elítélte az ügyben a pilótát de Ő legfelsőbb bírósághoz felebezett. Back to business, back to joy 🥳🙌🏼 #CzechGP 🇨🇿 pic.twitter.com/Kx0RaejezE ? Pol Espargaró (@polespargaro) August 1, 2019 Pol még 2009-ben szerzett jogosítványt hazájában Spanyolországban, azonban 5 évvel később átköltözött Andorrába. A letelepedéssel egyidejűleg engedélyét átadta és helyette a Pireneusokban található mini köztársaság jogosítványát kezdte használni. Egy évvel később, 2016 nyarán a Spanyol Közlekedési Főhatóság (DGT) értesítette Pol-t, hogy engedélyét elvesztette. Ennek oka, hogy különböző forgalmi szabálysértések miatt kimerítette a pontokat. Még ebben az évben, Granollers (ESP) rendőrség munkatársai megállították és megbüntették a pilótát, engedély nélküli vezetésért, bár Pol szerint érvényes Andorrai engedéllyel rendelkezik. Espargaró azzal védekezett, hogy a DGT egy olyan vezetői engedélyre hivatkozik a büntetésben, ami nem létezik, mivel azt kicserélték és visszajuttatták a spanyol hatóságoknak. A bíróság azonban hajthatatlan volt, mivel véleményük szerint, még ha rendelkezik is Pol Andorrai vezetői engedély, Spanyolországban a pontvesztés rendszerét kell alkalmazni. Pol tehát […]
[2019. augusztus 03 20:52:21.]
SRC Kawasaki az endurance világbajnok! (Motorinfo)
Akik Toby kormánylengés csillapítót és MRA plexit használnak
[2019. augusztus 03 20:44:34.]
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - 100 - 101 - 102 - 103 - 104 - 105

Motor Zóna - Minden jog fenntartva - Copyright 2006 - 2017

gemstone web design