Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Magyarország animált felhőképe

Útvonaltervező

Felhőkép

Főoldal / Motoros hírek

Motoros hírek

VYRUS ALYEN egy földönkívüli Ducati szívvel (Motorinfo)
Az olasz Vyrus gyár ismét bemutatott egy futurisztikus motort, melynek erőforrása a Ducati Superquadro 1299, ami 200 lóerő fölötti teljesítményre képes. A motor összesen 20 példányban készül és szinte biztosan gyűjtök fogják képezni a vevők többségét. A motor tele van különleges megoldásokkal, ahogy a gyártótól már eddig is megszokhattuk. A vázban magnéziumot, míg az idomzatban és a hátsó kerékben szénszálat találunk. A külső megjelenést Adrian Morton rakta össze, aki jelenleg az MV Agusta tervezője. Az első futómű vagy a teljesen szénből készült és az ülés alatt található kipufogó cső, mind azt mutatja, hogy nem volt anyagi korlátja a tervezésnek. A felfüggesztések az Öhlins katalógusából érkeztek, a fékeket az SBK-ban is használt szén-kerámia tárcsák és Brembo rendszer fémjelzi. De a száraz tények helyett inkább ajánljuk a képek tanulmányozását. Biztosra vesszük, hogy az Alyen egy igen csak megosztó jelenség, ami vagy tetszik valakinek vagy nem de a minőség megkérdőjelezhetetlen.
[2020. április 07 17:41:12.]
Az Euro5-ös átállásnak is betehet a járvány (Totalbike - 24?ra)
Főleg a kisebb európai gyártóknak okoz gondot.
[2020. április 07 12:35:00.]
A Bilstein is belép a motorpiacra (Motorinfo)
A német gyártó már több mint 60 éve van jelen az autópiacon. Már eddig is készített motoros termékeket a dupla lengéscsillapítóval ellátott motortípusokhoz, mostantól a nagy teljesítményű motorok futóművei is elérhetőek lesznek a kínálatban. A legújabb technológia fejlesztésüknek, a moduláris csillapító rendszernek (MDS ) és a Clubsportnak programnak köszönhetően alapozták meg a motoros piacra lépést. A gyártó túl van már 5 fejlesztési éven és a végső teszteket végzik, ami alapján TÜV tanúsítványt szerezhetnek. A piacra lépés várhatóan idén ősszel történhet meg. A Bilstein a patron egy teljes villarendszerre épít. A csövek kemény krómmal vannak bevonva, melyeket további titán-nitrid bevonattal látnak el. Ezek az alkatrészek csúsznak a kiváló minőségű külső csövekben, csapágyakkal és alacsony súrlódású tömítésekkel. Belül van egy nyomás alatt álló gázegység, amely 2 módon állítható tartály nélkül. A lengéscsillapító coilover típusú és általában 1 kg alatti súlyú, az egység 2 állítócsavarral rendelkezik és teljes egészében alumíniumból készül. Külön érdekessége, hogy mindkét irányból felszerelhető, hogy könnyen hozzá lehessen férni az állítási lehetőségekhez. A tervek szerint számos olasz, japán német márka modelljeihez lesz majd elérhető a termék. Az első modell a BMW S1000RR 2009-től, árakat csak később tesznek közzé.
[2020. április 07 09:07:29.]
Európa igáslova - Malaguti Dune 125 - 2020. (Totalbike - 24?ra)
Jó értelemben régi vágású motor, bírja a strapát, sőt, kívánja.
[2020. április 07 06:08:00.]
Így megy egy CBR1000RR-R ha Marquez vezeti (Motorinfo)
Felkerült egy 360 fokos videó a youtube-ra, amelyen Marc Marquez vezet egy Honda CB1000RR-R modellt. Az onboard videó jól mutatja, hogy mire képes egy utcai motor egy világbajnok kezében, aki szinte biztosan nem hozta ki magából a maximumot, de még így is messze egy átlag sportmotoros felett teljesít.
[2020. április 06 19:25:34.]
Eladó a Honda CBR1000RR SP2 # 111 (Motorinfo)
Egy darab történelem került eladó sorba az Ebay aukciós oldalon. A Le Mans-ban megrendezett 24 órás versenyen második helyett megszerző motor igazi technikai kuriózum. Ráadásul teljes harcra kész, hisz a tavalyi csapat nevei is bizonyítják, hogy bizony gyors motorról van szó. Akkor Randy De Puniet, Yonny Hernandez és Sebastien Gimbert ült a nyergében. Eladó egy kis történelem A Honda Endurance Racing Team által felkészített CBR1000RR SP2-es modellt, egy angol kereskedő vásárolta meg, és szeretné értékesíteni. Bárki is lesz a szerencsés tulaj egyszerre vesz sportmotort és gyűjtési célra alkalmas befektetést. Az ebay oldalán megtaláljátok a teljes módosított listát és az árat, ami 39.999 font.
[2020. április 06 19:08:03.]
Elhunyt Riccardo Pierobon (Motorinfo)
A világ egyik legismertebb vázgyártója, Riccardo Pierobon 2020. április 5-én hunyt, 86 éves korában. Az olasz mester, a Ducati egyik legsikeresebb után gyártója vagy átépítője volt. Olyan híres versenyzőknek tervezett és gyártott vázakat, mint Ben Bostrom, Troy Bayliss, Ruben Xaus vagy Scott Russel. A profi versenyzők mellett, szélesebb körben is elérhetőek voltak fejlesztései. Riccardo 1952-ben alapította meg a családi vállalkozást, és mikor 1987-ben nyugdíjba vonult, fia Massimo vette át a cég irányítását. A manufaktúra saját gyártású motorokkal is büszkélkedhet, a Ducati alapokra épülő váz és lengőkar módosítással gyártott modellek egész sora fűződik a nevéhez ( F042, X60R, X80R és X85R). Legutoljára mikor a Ducati bemutatta Panigale-t, ami szakított a hagyományos térhálós vázszerkezettel, Pierobon létrehozott egy módosított verziót.
[2020. április 06 18:44:11.]
Vyrus Alyen: Panigale blokk, rengeteg karbon, végtelen különcség (Totalbike - 24?ra)
Furcsa, szokatlan, fenyegető - ez a három szó foglalja legjobban össze.
[2020. április 06 16:02:00.]
A Brembo bevásárolta magát a Pirellibe (Totalbike - 24?ra)
A Pirelli igazgatója szerint ez a bizalom jele.
[2020. április 06 13:30:00.]
A BMW leleplezte az R18-at (Totalbike - 24?ra)
Ez lett a BMW új cruisere. Nem tanulmány, ez már a szériaváltozat.
[2020. április 06 09:42:00.]
Úgy vérzik ki a motorsport, ahogyan még soha (Totalbike - 24?ra)
Sem válságok, sem világháborúk nem ártottak ennyit, és ezek a károk örökre velünk maradnak.
[2020. április 04 11:43:00.]
A Marquez testvérek orvosi berendezéseket ajándékoznak kórházaknak (Motorinfo)
A MotoGP és a Moto2 regnáló világbajnokai orvosi eszközöket ajándékoztak a Lleida Egyetemi kórháznak a Covid-19 által érintett félkritikus betegek segítségéhez. Marc Marquez adómányt biztosított ezen felül a Vöröskereszt számára is. Mucha fuerza a todos los sanitarios! 👏🏼 Molta força a tots els sanitaris! 👏🏼 https://t.co/Qx0GefLCob ? Marc Márquez (@marcmarquez93) April 1, 2020 Az adomány hordozható digitális radiológiai eszközökből és gáz analizátorokból áll. Ezen eszközök lehetővé teszik a súlyos tüdőbetegségben szenvedő beteg éjjeli megfigyelését. Ezen felül Marc, ahogy Daniel Pedrosa volt csapattársa is részt vesz abban a Vöröskeresztnek szánt gyűjtésben melyet R. Nadal teniszező és P. Gasol kosaras támogat. ? Mint tudjátok nehéz napokat élünk, ebben az extrém helyzetben minden segítség nagyon fontos. Tehát csatlakozom Rafa Nadal és Pau Gasol kezdeményezéséhez. Már adományt adtam a Vöröskereszt számára, mellyel a sport világát és különösen a motoros sportok és motorkerékárok világát is támogatni szeretném. Mint mondtam, minden segítség nagyon fontos, ezért különféle projekteket és kezdeményezéseket támogatók, hogy segíthessem a leginkább rászorulókat . A legegyszerűbb, ami egyben a legjobban segíthet ha most mindenki otthon marad.? Nyitókép : Twitter.com prstscreen
[2020. április 04 07:08:06.]
A Brembo részesedést szerzett a Pirelli-ben (Motorinfo)
Az olasz fékrendszer specialista, aki a világ piacvezetője a saját területén, bejelentette, hogy részesedést vásárolt a Pirelli gumiabroncs gyártóban. A szintén globális méretű cégben 2,43 % részesedéssel rendelkezik az olasz Brembo, aki közvetlenül az anyavállalton a Nuova FourB keresztül lépett a cégbe. A befektetés nyilvánosságra hozatalakor a Brembo hangsúlyozta, hogy nem spekulatív céllal vásárolta a részesedést, hosszútávú terveik vannak a szintén innovatív Pirelli kapcsán.
[2020. április 04 06:53:54.]
Yamaha R1 és az orosz járműipar remekei (Motorinfo)
Egy orosz csapat youtube csatornáját ajánljuk figyelmetekbe. Bár a videókban csak autókkal találkoztok mégis van egy érdekes motoros vonala is az eseményeknek. A srácok előszeretettel alakítanak át és csöveznek össze japán sportmotorokat bármilyen autóval. Bár a megoldás nem újszerű, a kivitelezés mindenképpen megér egy videó megnézést. Mi nagyon jól szórakoztunk a kis Zaporozsec átépítésen, ami úgy suhan a homokos fenyőerdő talaján, hogy öröm nézni. A régebbi Yamaha R1 erőforrásnak nem túl nagy kihívás egy ekkor testet brutális erővel mozgatni. Azonban a srácok tudhatnak valamit, mert az ilyen jellegű építések nagy problémája, hogy nehéz át tenni az erőt a hajtásra. A másik videóban, a komplett motor és a hajtás is bekerült egy zsiguli hátsó részére. Na ilyen átépítést még mi sem láttunk. Azt nem állítjuk, hogy nem csináltak már háromkerekű csővázas járművet motorblokkal, de hogy autó alvázzal kombinálva. Mindenesetre kikapcsolódni hétvégére tökéletes, szigorúan csak hanggal. A csatorna további videói itt tekinthetőek meg: itt
[2020. április 04 06:37:18.]
A Dainese GoFundMe kampányt indított (Motorinfo)
A kampány célkitűzése, hogy 200.000 euró orvosi felszerelést biztosítsanak az egészségügyi rendszer számára, a Koronavírus miatt kialakult világjárvány ideje alatt. Elsőre furcsának tűnhet, hogy egy világméretű cég miért indít és kér segítséget egy ilyen felületen, de a Dainese az indulás pillanatában 100.000 euróval támogatta a gyűjtést, ami már azóta 109.644 eurónál jár. Ha módotok van támogatni a kezdeményezést, ezen a linken megtehetitek.
[2020. április 04 06:07:41.]
A KTM csoport is visszalép az idei kiállításoktól (Motorinfo)
Lassan biztosra vehető, hogy az EICMA és az Intermot kiállítások idén elmaradnak vagy elhalasztják egy későbbi időpontra. Most hogy a KTM csoport is követi a BMW Motorrad döntését, újabb három márka esik ki a kiállítók közül. Az osztrák gyártó standján van jelen a KTM, Husqvarna és a Gas Gas is. KTM, BMW pull out of EICMA, INTERMOT motorcycle shows https://t.co/QRl2K2tz9O pic.twitter.com/wttTvI5xHw — Auto World (@smarpbit) April 4, 2020 Az indok teljesen érthető, a legtöbb országban kijárási tilalom lépett életben, tervezni is nehéz mikor lesz vége, míg egy kiállításon 100.000 ember találkozik és nézelődik kis területen. Várhatóan ez a öntés az online tér felé fogja tolni a gyártókat, akik az ott lévő csatornákon probálják majd bemutatni termékeiket. Nyitókép: twitter.com prtscreen
[2020. április 04 05:58:55.]
LEGO Creator Expert Harley-Davidson Fat Boy (Motorinfo)
A karantén még legalább egy hétig tart, ha valakinek van otthon LEGO készlete akkor érdemes elővenni és alkotni. A Harley-Davidson azokra is gondolt, akik a Creator készletben szeretnének egy saját motorra szert tenni. A jelenleg is rendelhető, termék 16+ kortól ajánlott. .@JarodDeAnda is keeping busy by building his @LEGO_Group #HDFatBoy set. Have you built one? Reply back with a pic. No #LegoHarleyDavidson yet? Check it out here ➡️ https://t.co/NAFcR3MPTV#HarleyDavidson #Lego pic.twitter.com/R8PwKF72D6 — Harley-Davidson (@harleydavidson) April 3, 2020 Összesen 1023 darab alkotóelemből áll és a végén lehet saját Fat Boy az asztalunkon. Az alábbi videóban a HD meg is mutatja milyen jó móka összerakni egy készletet.
[2020. április 04 05:47:41.]
Az új BMW R 18: kiemelkedő cruiser történelmi gyökerekkel (Motorinfo)
Az új R 18 modellel a BMW Motorrad belép a cruiser szegmensbe. A minden más korábbi BMW motorkerékpártól különböző modell hűen követi a történelmi BMW motorkerékpárok tradícióját ? a technológia és a dizájn terén egyaránt. Olyan híres modelltől kölcsönöz (mind technológiai mind látványelemeket), mint a BMW R 5, egyben visszatérve a motorozás eszenciájához: a letisztult, sallangmentes technológiához és a motorozás élményének középpontjába állított boxermotorhoz, amely a ?good vibrations? érzéshez is jelentősen hozzájárul. Mi több, az R 18 a klasszikus dizájnt célratörő, modern technológiával ötvözi egyetlen lenyűgöző koncepcióvá ? olyan élményt kínálva, amely épp annyira kulturált, mint amennyire emocionális. Minden idők legerőteljesebb BMW boxermotorja, tengernyi nyomatékkal. Az új BMW R 18 szíve egy teljesen új fejlesztésű, kéthengeres boxermotor ? a ?Big Boxer?. Nemcsak lenyűgöző megjelenésével, hanem műszaki értelemben is erős szálakkal kötődik a tradicionális, léghűtéses boxermotorokhoz, amelyek a BMW Motorrad gyártósorainak 1923-as indulása óta kínálták a motorozás különleges élményét. A sorozatgyártású motorkerékpárba valaha beépített legnagyobb hengerűrtartalmú kéthengeres boxer erőforrás 1802 köbcentis. Az egység legnagyobb teljesítménye 91 LE (67 kW), amelyet 4750-es percenkénti fordulatszámon ad le. A 2000 és 4000 közötti fordulatszámtartományban több mint 158 Nm-es nyomaték áll folyamatosan rendelkezésre, az elementáris erőt pedig teljes, zengő hangja festi alá. Dupla bölcsős, acél […]
[2020. április 03 23:15:29.]
Kína már lecsapott a Norton hagyatékára (Totalbike - 24?ra)
A csődbe került Norton vezérigazgatója eladta a 961-es platform jogait a kínai Jinlangnak.
[2020. április 03 11:58:00.]
Honda CT125 Hunter Cub ? szerelmesek lettünk (Motorinfo)
A motorépítésben talán az a legjobb, hogy kreatív elmék olyan dolgokra vállalkoznak, amikre egy normál felhasználó sosem gondolna. A mostani bemutatóban egy olyan Honda robogót mutatunk be, ami azonnal belopta magát a szívünkbe. A világ legkeresettebb motorkerékpárja a Honda Super Cub-ot építették át némi Scrambler jegyekkel megtolva, úgy hogy egy használható de egyedi megjelenésű motor jött létre. Minden olyan dolgot leszedtek a motorról, ami feleslegesnek tűnt a letisztult Scrambler motorok jegyeihez. Megnövelték a rugóutat, felül vezették el a kipufogó csövet. Nehéz eldönteni, hogy egy vintage motor ébredt újra Csipkerózsika álmából, vagy egy teljesen új fejlesztést látunk. Ami a legjobb az átépítésben, hogy egy tökéletesen használható motor jött létre, ami egyaránt jó földutakra és városi használatra. Ugyan csak egy személyes de cserébe hátra tehetünk egy jókora dobozt, ha dolgozni vagy utazni szeretnénk vele. A LED alapú világítás a krossz motorokra emlékeztető lábtartó mind azt mutatja, hogy nem csak a látványról szól az új verzió. A Super Cub motorja 9 lóerőt és 11 Nm nyomatékot képes leadni az egyhengeres erőforrásból. A teljesítmény pont elegendő arra, hogy Európa úthálózatán vagy városaiban kényelmesen motorozzunk.
[2020. április 03 10:04:10.]
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - 100 - 101 - 102 - 103 - 104

Motor Zóna - Minden jog fenntartva - Copyright 2006 - 2017

gemstone web design