Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Magyarország animált felhőképe

Útvonaltervező

Felhőkép

Főoldal / Motoros hírek

Motoros hírek

Elektromos BMW R1200 GS gyerekeknek (Motorinfo)
A két 6 V-os akkumulátor által táplált villanymotor két órás üzemidőt biztosít. Alapfelszereltség a LED-es fényszórók, krómozott váz, audió rendszer amely a motor hangját utánozza. A BMW R 1200 GS a legkelendőbb termék jelenleg több európai motorospiacon is, most már elektromos kivitelben is elérhető lesz, igaz egyelőre csak gyerekek számára. A mini GS hűen tükrözi nagy testvérének minden részletét, a villanymotor által biztosított maximális sebessége 7 km/h óra. Az üzemidő két óra míg a teljes töltés 8-12 órát vesz igénybe. A fiatal motorosok gázzal tudják adagolni a teljesítményt és mint az eredeti verziónál itt is meg kell nyomni egy gombot, hogy elinduljon. A Rollplay által gyártott elektromos BMW R1200 GS súlya 11,1 kg. 69,6 cm magas és 104,1 cm hosszú jármű ami jelenleg 433 euróba kerül az aAmazon oldalán. The post Elektromos BMW R1200 GS gyerekeknek appeared first on Motorinfo.
[2018. augusztus 20 07:49:39.]
Yamaha MotoGP : SBK mérnők érkezik a problémák megoldására (Motorinfo)
Iwata végre észbe kapott és a hétvégi teszten külső segítséget kért egy csapatától. The post Yamaha MotoGP : SBK mérnők érkezik a problémák megoldására appeared first on Motorinfo.
[2018. augusztus 20 07:22:50.]
Mini Panigale érkezhet? (Motorinfo)
300 cm2-es erőforrásról pletykálnak amit az indiai Hero MotoCorp biztosítani partnerség keretében. The post Mini Panigale érkezhet? appeared first on Motorinfo.
[2018. augusztus 20 07:07:35.]
A nap videója: Trellay Levente, az élenjáró (tesztmotor.hu)
"A lehetőség bárhol rád találhat, csak élned kell vele!" - állítja Trellay Levente, aki a budapesti kulturális élet inspiráló személyisége. Ismerkedj meg a Telep, a 100Sparks vagy a néhai Einfach Berlin egyik élenjáró alapító atyjával, és engedd, hogy téged is arra ösztönözzön, hogy megragadd a pillanatot! The post A nap videója: Trellay Levente, az élenjáró appeared first on tesztmotor.hu.
[2018. augusztus 19 17:52:22.]
Ősszel is folytatódik a nyári meleg (Motorinfo)
Motorozásra alkalmas idő lehet novemberig. Elkészültek az előrejelzések, Európában kicsit eltúlozva elmarad az ősz. The post Ősszel is folytatódik a nyári meleg appeared first on Motorinfo.
[2018. augusztus 19 06:30:12.]
Hamarosan jön az új Ducati Hypermotard 939 (Motorinfo)
Az olasz gyártó 2019 őszén szeretné bemutatni az új modellt. A mostani változások elsősorban esztétikai és anyaghasználat téren tartogatnak majd újdonságokat. A Pierre Terblanche által tervezet 1100-es modell sajátosságai megmaradnak. Változik viszont az elektronika ami sokkal szélesebb lehetőségeket kínál majd. Az új platform megegyezik majd a Monster 821 és a Multistrada 950 elektronikai csomagjaival. A motor nem fog átesni jelentős változásokon de az új modellnél megjeleneik a ride-by-wire rendszer legújabb generációs frissítése, és kipörgésgátló is. A kém fotók alapján nem lehet megmondani, hogy a restyling pontosan melyik területeket érinteni. A fejidom változatlannak tűnik, ahogy a kerekek és a lengőkar is, a benzintankot viszont valószínűleg átdolgozzták. Végül a Hypermotard 939 2019-es változata, minden bizonnyal színes TFT panellel lesz szerelve. A bemutatóval várni kell az őszi kiállításokig, Intermot vagy EICMA. További fotókat találtok találtok a www.moorebikes.co.uk oldalon a linkre kattintva. fotó:  www.moorebikes.co.uk The post Hamarosan jön az új Ducati Hypermotard 939 appeared first on Motorinfo.
[2018. augusztus 18 07:59:25.]
Szvoboda Bence: A pályaelőkészítés fortélyai (tesztmotor.hu)
"Ahhoz, hogy kialakuljanak a versenyzéshez ideális nyomok, megfelelően kell előkészíteni hozzá a talajt. Az elmúlt 17 évben rengeteg versenyen indultam, nagyon sok pályát láttam testközelből. A saját tapasztalataimat írom le, hátha tudok vele segíteni azoknak, akik olvassák ezeket a sorokat." The post Szvoboda Bence: A pályaelőkészítés fortélyai appeared first on tesztmotor.hu.
[2018. augusztus 17 17:47:33.]
Újra előveszi a régi jó dolgokat a Ducati (Totalbike - 24?ra)
Az új Hypermotard megkapja az 1100-as ős két legszexibb részletét.
[2018. augusztus 17 13:18:00.]
Amit az új BMW GS-ről tudni lehet (Totalbike - 24?ra)
Külsőre nem lesz forradalom, a blokk viszont nagyobb és erősebb lesz.
[2018. augusztus 17 13:18:00.]
Sebestyén Peti videón mutatja be, hogy hogyan zajlik egy motorversenyző hete! (tesztmotor.hu)
Sebestyén Péter mozgalmas napokon van túl: edzés, munka, motorozás, így telik egy versenyző élete a nyári szünetben The post Sebestyén Peti videón mutatja be, hogy hogyan zajlik egy motorversenyző hete! appeared first on tesztmotor.hu.
[2018. augusztus 17 11:52:44.]
Mostantól 3 éves jótállást ad a BMW Motorrad (Motorinfo)
Ezen kívül negyedik és ötödik éves meghosszabbított jótállás is elérhető A BMW Motorrad Magyarországon is 3 éves, kilométer korlátozás nélküli jótállást ad teljes modellpalettájára (a HP4 Race modellt kivéve). A világszerte érvényes 3 éves jótállást a BMW Motorrad biztosítja, így a BMW motorkerékpár tulajdonosok három éven át, kilométer korlátozás nélkül élvezhetik annak előnyeit. És hogy minél tovább tartson a gondtalan motorozás élménye, mostantól akár további egy vagy két évre érvényes meghosszabbított jótállás is elérhető a BMW motorkerékpárokhoz. A meghosszabbított jótállás is ugyanazokkal a feltételekkel bír, mint az alap 3 éves jótállás, tehát se a negyedik, se az ötödik évben nincs további korlátozás. A BMW Motorrad által kínált 3 éves jótállás időtartamát kivéve mindenben megegyezik az eddigi 2 éves jótállással és a 2018. augusztus 1. után megrendelt, új motorkerékpárokra érvényes. További részletekről a BMW motorkerékpár márkakereskedések adnak felvilágosítást. The post Mostantól 3 éves jótállást ad a BMW Motorrad appeared first on Motorinfo.
[2018. augusztus 17 07:32:06.]
Új Suzuki ruházati kollekció (Motorinfo)
Motorsport, Collection és Teamwear néven mutatták be azt a három termékcsaládot ami a japán gyártó 2018-as ruházati és kiegészítő kollekcióját alkotják. A Motorsport kínálat azoknak szól akik a szívükben a versenyzésnek élnek. Megtaláljuk benne az Ecstar csapat versenyzőit és a Team Classic retro grafikáit is. Ha valaki a motokrossz irány képviseli akkor a legenda Stefan Everts sorozatból tud választani. A gyártó megpróbálta reprodukálni az Suzuki Ecstar MotoGP csapat ruházatát is, ugyan azokkal az anyagokkal amit a versenycsapat használ. A Collection vonal kifinomultabb és azok számára készült, akik divatosak de szenvedélyes vonzódnak a motorokhoz. A kínálatban gyermekeknek is találunk hasznos ajándékokat, kiegészítőket, ahogy a Vintage vonal is képviselteti magát pólók széles skálájával. A Teamwear kollekció a praktikus és sportos tulajdonságokat egyesíti, célja a szabadidős vagy csapatmunka viselet. Ebben a kategóriában több olyan terméket is találunk aminek színe illetve mintázata a Suzuki alapszíneire épül. A három leggyakoribb kombináció a kék-fehér, sárga-kék, fekete-szürke. The post Új Suzuki ruházati kollekció appeared first on Motorinfo.
[2018. augusztus 17 06:57:01.]
Átlátszó szelepfedél a Wunderlichtől (Motorinfo)
A Wunderlich alapos betekintést nyújt a BMW léghűtéses boxerbe The post Átlátszó szelepfedél a Wunderlichtől appeared first on Motorinfo.
[2018. augusztus 17 06:34:32.]
Felneveltünk egy versenyt - Totalbike24 - 2018. (Totalbike - 24?ra)
Most jutottunk el a nullától odáig, hogy kész, kiforrott. Ez volt A VERSENY, csupa nagy betűvel.
[2018. augusztus 17 06:07:00.]
A portimaoi teszt előtt Sebestyén Peti bemutatja, hogyan zajlik egy motorversenyző hete! (VIDEÓ!) (Motorinfo)
Sebestyén Péter mozgalmas napokon van túl: edzés, munka, motorozás, így telik egy versenyző élete a nyári szünetben. Hamarosan véget ér a Superbike-világbajnokság nyári szünete és szeptember 15-én Portimaoban folytatódik a szezon, amire a világbajnokság egyetlen magyar szereplője, Sebestyén Peti is teljes erőbedobással készül a Supersport kategóriában. Igazán kedvező a helyzet, hiszen a verseny előtt a PTR Honda és Peti menedzsmentje jóvoltából lehetőség nyílik két napot tesztelni az új csapatával. ?Nagyon várjuk a portimaoi tesztet Péterrel és Kyle-al! Misanóban remek munkát végzett a csapat és a versenyző egyaránt, ahonnan már vannak visszajelzéseink a motorról, ezért is optimális, hogy most a következő verseny előtt lesz időnk tesztelni és tovább fejleszteni.A fő fókusz Péternél, hogy megtaláljuk közte és a motor között az optimális beállításokat, a kanyarokban fejlődjön és a motor hátulja is megfelelően működjön. Örültem Péter teljesítményének Misanóban, megmutatta, hogy van benne potenciál. Szeretnénk belőle kihozni a maximumot a szezon végi versenyeken, célunk, hogy stabil pontszerző legyen és biztos vagyok benne, hogy a TOP10 is összejöhet!? – mondta Simon Buckmaster, a PTR Honda csapatfőnöke az augusztus 21-én kezdődő teszt előtt. The post A portimaoi teszt előtt Sebestyén Peti bemutatja, hogyan zajlik egy motorversenyző hete! (VIDEÓ!) appeared first on Motorinfo.
[2018. augusztus 16 23:50:35.]
Bámulatos a teljesen felújított 1981-es Honda ATC250R (tesztmotor.hu)
Az ATC250R egy háromkerekű volt, amit a Honda 1981 és 1986 között gyártott. Sajnos 1987-től az ATC250R gyártását leállították, pedig minden Honda brosúrában szerepelt The post Bámulatos a teljesen felújított 1981-es Honda ATC250R appeared first on tesztmotor.hu.
[2018. augusztus 16 18:33:56.]
Pletyka: indiai partnert keres a Ducati (Totalbike - 24?ra)
Állítólag a Heroval közösködve gyártanának 300 körüli modelleket.
[2018. augusztus 16 16:26:00.]
115. születésnapja alkalmából új videóval jelentkezik a Harley-Davidson (tesztmotor.hu)
És ezúttal nem csak egy hangulatos anyaggal van dolgunk, hiszen elég merész kijelentéseket tesz az amerikai gyártó! The post 115. születésnapja alkalmából új videóval jelentkezik a Harley-Davidson appeared first on tesztmotor.hu.
[2018. augusztus 16 15:04:26.]
Marquez vs Marquez (Motorinfo)
Mivel gyorsabb a spanyol versenyző? MotoGP kontra F1 The post Marquez vs Marquez appeared first on Motorinfo.
[2018. augusztus 16 14:56:34.]
Mivel tudom helyettesíteni a gyári főfékhengert? (Totalbike - 24?ra)
Van pár dolog, amit ellenőrizz, mielőtt egy típusidegen alkatrészt tennél fel.
[2018. augusztus 16 14:01:00.]
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - 100 - 101 - 102 - 103 - 104 - 105 - 106 - 107 - 108 - 109 - 110 - 111 - 112 - 113 - 114 - 115 - 116 - 117 - 118 - 119 - 120 - 121 - 122 - 123 - 124 - 125 - 126 - 127 - 128 - 129 - 130 - 131 - 132 - 133 - 134 - 135 - 136 - 137 - 138 - 139 - 140 - 141 - 142 - 143 - 144 - 145 - 146 - 147 - 148 - 149 - 150 - 151 - 152 - 153 - 154 - 155 - 156 - 157 - 158 - 159 - 160 - 161 - 162 - 163 - 164 - 165 - 166 - 167 - 168 - 169 - 170 - 171 - 172 - 173 - 174

Motor Zóna - Minden jog fenntartva - Copyright 2006 - 2017

gemstone web design