Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Magyarország animált felhőképe

Útvonaltervező

Felhőkép

Főoldal / Motoros hírek

Motoros hírek

Lecsupaszították a Ducati Superleggerát (Totalbike - 24?ra)
Ultraritka versenymotort átépíteni? Roland Sands megcsinálta.
[2020. június 10 14:04:00.]
Segítség oldschool motor vásárlásához (Totalbike - 24?ra)
Első tipp: ne vedd, drága és a sok a macera lesz. Második tipp: ha ezt el tudod fogadni, akkor vegyél.
[2020. június 10 11:33:00.]
A Wada 4 év felfüggesztést kért Iannone ügyében (Motorinfo)
Andrea Iannone doppingügye továbbra is kérdéses. A FIM büntetése jelenleg 18 hónapos felfüggesztésre kötelezi őt, amit a versenyző szeretne megsemmisítettni. Közben a háttérben a Wada doppingellenes ügynöksége a büntetés növelésért küzd, ami 18 hónap helyett 4 évet jelentene. Az ügyről ebben a cikkben írtunk bővebben, a fejleményekre még várni kell mert nincs még kitűzött időpontja a meghallgatásnak. Iannone jövője egyértelműen ezen az ügyön áll vagy bukik, ha a Wada eléri a hosszabbítást, már szinte elképzelhetetlen számára a visszatérés a GP kategóriába. Jelenleg az Aprilia kitart versenyzője mellett, ami komoly üzenetet jelent. Fotó : motociclismo.it
[2020. június 10 09:21:13.]
MV Agusta Brutale 1000RR Blue & White ML (Motorinfo)
Szuper exklúziv modellt mutatott be az olasz márka, a motort már ismerjük de a fotókon látható összeállítás csupán egyetlen példányban készül. A különleges modell a Brutale 910 R Italia különleges színkombinációját használja, míg az inspiráció a 2013-as Brutale 800 ?Italia? és a ? Brutale America? változataiból származik. A modell tulajdonképpen egy emlékmodell mely a 2006. évi labdarúgási eredménynek tiszteleg. Abban az évben, Olaszország lett a világbajnok Németország előtt.  
[2020. június 10 09:10:03.]
Dehi Hasi CBR750RR (Motorinfo)
Az indonéz tervező újra gondolta a japán gyártó modell struktúráját. Egyszerűen fogta és össze illesztette a számára tetsző modellek részeit, kicsit modernizált a képen és már kész is van a modell mely emlékeztet a CBR750RR, VFR750 vonalra. Bár a fejidomot a CBR250RR inspirálhatta. Erőforrás terén is lenne választék, ott van a CBR650 R négyhengeres blokkja vagy a várva várt új CBR600RR erőforrása, mind kettő alkalmas lenne egy kis változtatásra.  
[2020. június 10 08:51:44.]
Teljesen új dupla első futóművet dolgozott ki a Yamaha (Totalbike - 24?ra)
Még csak nem is hasonlít sem a Nikenre, sem a Piaggio MP3-ra.
[2020. június 10 08:45:00.]
Aleix Espargaró megújította szerződését az Aprilia csapattal (Motorinfo)
A spanyol versenyző további két évre írt alá az Aprilia Racing csapattal. Így már csak egy ülés szabad a caspaton belül, kérdés ki fog jövőre ülni a másik RS-GP-n. Szóba jöhet Danilo Petrucci de visszatérhet Iannone is. A 2020-as MotoGP szezon még el sem kezdődött de az átigazolási piac már javában dübörög, versenyzők veszítik el üléseiket, még akár úgy is, hogy egyetlen versenyt nem futottak az adott motorral. Miközben csapatok alól esnek ki versenyzők, akikre építették az elmúlt évek fejlesztéseit. Pont Aleix testvére Pol hagyta ott a KTM-et, akik most új versenyzőt keresnek motorjukra. Muy contento de seguir en Aprilia hasta el 2022! El proyecto esta creciendo mucho y me hace ilusión liderarlo hasta donde nos merecemos, lo mas alto! @ApriliaOfficial pic.twitter.com/IDrvkBCz1I ? Aleix Espargaró (@AleixEspargaro) June 9, 2020 Aleix már 2017 óta versenyez a csapatnál, voltak komoly nehézségeik, leginkább a 2018-as szezonban. Azonban 2019-ben megérkezett az új modell a versenyképesség ígéretes jeleit láttuk a csapatnál kibontakozni. Aleix közben komoly versenytársat kapott Iannone személyében a csapaton belül is, de összességében a spanyol teljesen helyt állt kettejük értékelése alapján is. Aleix Espargaró tehát 2021-es és 2022-es szezonban is Casa de Noale versenyzője marad.
[2020. június 10 08:29:28.]
Adománygyűjtésbe kezdett az RFME (Motorinfo)
A versenyzői szolidaritás mindig példát mutat az emberek előtt, most a spanyol motoros szövetség kezdeményezésére 36 világhírű versenyző adakozik egyszerre. Olyan neveket találunk a listában : Marc Marquez, Dani Pedrosa, Ana Carrasco, Carlos Checa, Alex Rins, Aévaro Bautista, Toni Bou, Alex, Marquez, Jonathan Rea, Laia Sanz és még sorolhatnánk. A 36 pilóta közül 22 világbajnokok, a mennyiséget megszámolni is nehéz, hiszen Bou egyedül huszonhétszeres világbajnok. Az aukción leginkább ruházatot, védőfelszerelést ajánlottak fel, melynek bevételeiből a Vöröskeresztet támogatják. Még 5 nap van hátra a licitből, a teljes listát és a további infót a linken találtok: itt
[2020. június 10 07:35:23.]
Még kisebb Honda Monkey születhet (Motorinfo)
A Soymotero.net tett közzé egy Honda szabadalmat és montázst, melynek tartalma egy még kisebb Monkey alapjait ábrázolja. Kisebb lett a váz, melyből egy kisebb erőforrásra lehet következtetni, a vélhetően ázsiai piacra készített terv 110 cm3-es blokkal érkezhet majd. A változásoknak köszönhetően a kormány hátrébb kerül, így a motoros is hátrébb helyezkedik majd el. A terveket nézv szinte biztosan nem érkezik majd az európai kereskedésekbe az új verzióból. Talán egy két gyűjtői darabbal találkozhatunk majd.
[2020. június 09 08:45:46.]
Megdőlt a kéz nélküli egykerekezés Guiness rekordja (Motorinfo)
Az indiai Rohitesh Upadhyay közel 10 éve kezdett el foglalkozni, a motorozás speciális területével. Mára, több mint 100 műsor és most már egy Guiness Rekord is van a háta mögött. A felvétel még tavaly szeptemberben készült de csak a múlthónapban hitelesítették a rekordot. A teljes hossz 125.7 méter, egyenes vonalban kéz használata nélkül.
[2020. június 09 08:31:55.]
Moto Guzzi V90 TTR ? Oberdan Bezzi (Motorinfo)
Ugyan csak koncepció, de rendkívül életképes, ami ráadásul jó válaszokat ad a piaci reakciókra. A Moto Guzzi a V85 TT megjelenésekor nem egy olyan motort tervezett, amivel lehet kirándulni utassal, csomagokkal és kényelmesen. Bezzi viszont a Dakar vonalat hiányolta és tett is róla, hogy legaláb a tervező asztalon megszülethessen egy olyan Guzzi, ami már a dűnéken is képes lenne helyt állni. Az első komoly változás a kerekeket érte, 21-es első kerék, ami nélkül nem is érdemes lelépni az útról. Megnövelte a tank méreteit, miközben csökkentette a módosításokkal a motor tömegét. Egy rajz alapján nehéz megmondani, de szerintünk növelte a futómű hasznos útját is. Mindent egybevéve reméljük sikerült gondolkodásra bírni az olasz cég mérnökeit, hátha kedvet kapnak egy koncepció modell építésre, amiből később akár sorozatgyártás is lehet.
[2020. június 09 08:16:15.]
Leleplezték a Benelli TNT 600-at (Totalbike - 24?ra)
Egyelőre csak a kínai piacra szánt változatot mutatták be - kapásból három felszereltségi szinttel.
[2020. június 09 07:53:00.]
Frissíti a KTM a 1290 Super Adventure-t (Totalbike - 24?ra)
Talán végre a radaros tempomat is elkészül.
[2020. június 09 07:53:00.]
Ellentmondás két kerékkel - Teszt: Husqvarna Svartpilen 701 ? 2019. (Totalbike - 24?ra)
Ha azt gondoltad, hogy ezzel milyen kényelmesen el fogsz gurulgatni, akkor barátom, téged csúnyán megvezettek.
[2020. június 09 06:11:00.]
Újabb retró motor épülhet a Yamaha MT-09-re (Totalbike - 24?ra)
Az XSR900 mellé egy félidomos modell is jöhet a 90-es évek stílusában.
[2020. június 08 14:10:00.]
Önegyensúlyozó rendszert szabadalmaztatott a Harley-Davidson (Totalbike - 24?ra)
A hátsó dobozba épített rendszer kis tempónál segít az egyensúlyozásban.
[2020. június 08 14:09:00.]
A hét pletykája: kirúgják a fiatalabb Márquezt, hogy Pol Espargaro mehessen a helyére (Totalbike - 24?ra)
Elsőre meredeken hangzik, de hihetőnek hangzik. Tételesen senki nem cáfolta az összes állítást.
[2020. június 08 12:04:00.]
Chris Birch lenyűgöző videója egy motoros paradicsomban (Motorinfo)
A KTM motorosa és oktatója, 30 éve motorozik és 10 éve oktat lelkesen, több mint 5000 embernek segített, hogy jobban kezelje a motorját terepen. A mostani videóban nem ez a cél, sokkal inkább az ellazulás, kikapcsolódás és a gondolatok, hogy miért is szeretünk motorozni. Elképesztő táj, nyugalom és a világ egyik legjobb motorja a KTM 1290 Super Adventure. A 12 órás anyagból sajnos csak 2.34 lett feltöltve a youtube csatornára de így is minden másodperc megéri a csodálatos Új-Zélandon. Say No to Slow – ADV Bike Training from Chris Birch – Off Road Coach on Vimeo. Aki többet szeretne tudni Cris munkásságáról, esetleg úgy érzi jobban kezelné saját terepmotorját, annak ajánljuk az általa összeállított 15 +1 részes oktató filmsorozatot. A Say No to Slow ? ADV Bike Training a vimeo.com oldalon érhető el, részenként 5 dollárért, vagy összesen 35 dollár ellenében. Chris eddigi munkásságát nézve biztosan megéri a több mint 3 órás anyag az ellenszolgáltatás. A videók tartalma semmit nem nélkülöz, lábtartás, kanyartechnika, testtartás, fék és kanyar, motorbeállítás és gumi, stb. A teljes 15 rész innen tölhető le  
[2020. június 08 08:30:17.]
Spanyolországban éles üzemben használnak közlekedési drónokat szabálysértők azonosítására. (Motorinfo)
A hír, hogy a spanyol DGT helikopterről, drónokról készített felvételek alapján szankcionál nem új keletű. Már tavaly is 12 helikopterrel és 11 drónnal szereltek fel egy speciális egységet, melynek neve RPAS ( Remote Controlled Aircraft ). A Pegasus típusú helikopterek mellett DJI márka Mavic Pro, Phantom 4Pro, Phantom2, Matrice S900, Matrice M200 verzióival dolgoznak a csoportnál. A DGT drónok és helikopterek valós időben rögzítik a szabálysértést és ez alapján kezdeményezik a bírság kiszabását. Elsősorban, STOP tábla figyelmen kívül hagyása, mobil telefon használata, szabálytalan előzés, irányváltás, biztonsági öv használatának hiánya miatt büntetnek. David Gutierrez elmondta, hogy az egység elsősorban délelőtt aktív, a drónoknak nem kedvez az erős szél és az esős időjárás. A szabályzásról annyit lehet tudni, hogy maximum 500 méterre távolodhatnak el az irányító személytől és a balesetek elkerülése végett mindig az út mellett haladnak. Elkerülve az esetleges üzemhiba miatt keletkezett úttestre zuhanást. A sebesség mérésre nem alkalmasak a repülő eszközök, a radarok túl nehéz és összetett eszközök egy drón számára. Az eszközöket első sorban olyan útszakaszok megfigyelésére használják, ahol megnövekedett forgalom , különösen a gyalogos, kerékpáros és motoros résztvevők személyében. Az elmúlt héten felkerült egy videó a netre, melyben egy motoros szabálytalanul fordul meg egy kereszteződésben, amit egy drón […]
[2020. június 07 23:43:12.]
Már száz éve is rossz megoldások mellett kötelezte el magát az ipar - Szerelem: Lefas Ducati FSD I-1 (Totalbike - 24?ra)
Thanassis Lefas lángelme volt, egyetlen prototípus maradt utána, benne a mester összes zsenialitásával.
[2020. június 07 07:09:00.]
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - 100 - 101 - 102 - 103 - 104 - 105 - 106

Motor Zóna - Minden jog fenntartva - Copyright 2006 - 2017

gemstone web design