Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Magyarország animált felhőképe

Útvonaltervező

Felhőkép

Főoldal / Motoros hírek

Motoros hírek

Mindjárt bemutatják a legütősebb Indiant (Totalbike - 24?ra)
100 lóerővel betyár lesz az FTR1200, az amerikai gyártó flat track replikája.
[2018. szeptember 25 15:26:00.]
Yamaha Tracer 900 GT ? 2018. (Totalbike - 24?ra)

[2018. szeptember 25 13:16:24.]
Szárnyakat kaphat a Ducati Panigale V4 R (Totalbike - 24?ra)
Egyelőre csak pletyka, de van benne ráció.
[2018. szeptember 25 12:32:00.]
Csapatbajnok Csehországban Szvoboda Bence (Motorinfo)
Az egyéni értékelés ezüstérme mellé egy csapataranyat gyűjtött hazánk legjobb krosszversenyzője a nemzetközi cseh motokrosszbajnokságban. Dalecinben befejeződött a 2018-as cseh kiírás. Nem indult álomszerűen Szvoboda Bence (26) idei szezonja. Az áprilisban összeszedett csuklótöréssel az egyéni bajnoki esélyei elszálltak, de elmondható, hogy a nehézségek ellenére kihozta belőle a maximumot. A cseh motokrosszbajnokságban az egyéni küzdelmek lezárulása után már csak a rangos csapatbajnoki cím várt gazdára, amiért háromfős alakulatok küzdöttek meg egymással. Szvoboda a Buksa/Ados KTM színeit képviselte ezen a viadalon, a cseh Martin Michekkel és a francia Sulivan Jaulinnal kiegészülve. Három kategóriában (MX1, MX2, MX3), körmérkőzés szerűen, minden kategória képviselője egyszer pályára lépett a másik két kategória motorosaival. Szvobodának így a három futamból kettőt kellett teljesítenie ezen a napon. A mezőny egyetlen magyar versenyzője két bravúros második helyezéssel járult hozzá a csapateredményhez. ?Dalecin megint jó volt hozzám. Idén itt nyertem karrierem első MX1-es versenyét Csehországban, most pedig karrierem első cseh csapatbajnoki címét ünnepelhettem. Úgy érzem, méltó befejezése volt ez az idei cseh szezonomnak, ahol az MX1-es kategória egyéni ezüstérme mellé sikerült megszerezni a csapatbajnoki aranyat. Ezen a napon nem az egyéni teljesítmények voltak a fontosak, ezért nem is kockáztattam a futamgyőzelmet, hiszen a két második helyezésemmel is fölényesen nyert a csapatunk.? – értékelt a magyar versenyző. Szvoboda eredménye mellett Martin Michek két […] The post Csapatbajnok Csehországban Szvoboda Bence appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 25 11:34:38.]
Lorenzo: Márquez koszra tett, ezért estem (Totalbike - 24?ra)
A Yamaha mélyponton van, a Ducatik csúcsformában vannak, aztán mégsem érvényesül a papírforma.
[2018. szeptember 25 06:17:00.]
2018 Motogp 14. Aragon ? Elemzés (Motorinfo)
Kiváncsian várhattuk az idei szezon harmadik spanyolországi Motogp futamát, hiszen nagy kérdés volt: Vajon végleg hozzá kell-e szoknunk a gyári Ducati-k nyári szünet óta tartó, nyomasztóvá váló fölényéhez, vagy a velük egy személyes ellenfélként funkcionáló, a vb pontversenyt torony magasan vezető Marc Marquez megálljt parancsol a bolognai rakétáknak kedvenc pályáján? Vannak ugyanis a versenynaptárban olyan helyszínek, amelyeknél hajlamosak vagyunk szinte előre kiosztani a végeredményekért járó serlegeket, kupákat. Sachsenring és Phillip island Marquez-é, Assen Valentino felségterület, Spielberg stop & go aszfaltcsíkja pedig menthetetlenül Ducati birodalom. Aragon szintén Marquez kedvenc, egyrészt hazai pálya, másrészt balra van a menetirány és nem utolsó sorban, vannak benne szűken fordítható kanyarok, amelyek kedveznek a lapon-szűken fordulásra épített Hondának. Az itteni eredmény fontos visszajelzés mind a Ducati, mind az ellenfelek számára, hol is tartanak egymáshoz képest valójában. ( Spielberg ugyanilyen visszajelzés lehetett a hondának, de ott sokkal inkább azt tudhattuk meg hol tart Marc Marquez a Ducatikhoz képest, lévén egyedül ő volt versenyképes a vörös rakéták ellen. ) We couldn?t expect a better qualifying! 3rd pole in a row for @lorenzo99 and 2nd position for @AndreaDovizioso! Fantastic job guys! 👌🏻 #ForzaDucati #DucatiTeam #AragonGP #MotoGP pic.twitter.com/qxX37pl40j — Ducati Motor (@DucatiMotor) 22 de setembre de 2018 Nos, mint kiderült, […] The post 2018 Motogp 14. Aragon – Elemzés appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 24 20:59:34.]
MV Agusta Dragster 800 RR Pirelli (Motorinfo)
A Pirelli és az MV együttműködéséből született új limitált széria, amelyet színes feliratú Diablo Supercorsa SP gumikkal szerelnek. A Diablo Brutale és a Brutale RR 800 után megjelent egy új projekt, amiben már sokkal erősebben jelen van a gumibeszállító-partner, a Pirelli. A motorok a Dragster 800 RR modellre épülnek, kivéve egy speciális gumit, mely a tankot védi a karcolásoktól és a káros szennyeződésektől. A kis gumi betéten kívül természetesen a megjelenés is egyedi és a fekete sárga a Pirelli alap szinei. Mindkét design markáns, de a sárga váz és a betétek a tankon telitalálat lett megjelenés terén. Mindkét motor megvásárolható lesz korlátozott példányszámban, a motorok árai még nem ismertek. The post MV Agusta Dragster 800 RR Pirelli appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 24 19:02:00.]
MotoGP 2018: Aragón (Totalbike - 24?ra)

[2018. szeptember 24 16:02:47.]
Full-full extrás GSX-R1000-et készített a Suzuki (Totalbike - 24?ra)
Rossz hír: azt a húsz darabot az ára ellenére is el fogják kapkodni.
[2018. szeptember 24 15:27:00.]
Itt az új BMW R 1250 RT (Totalbike - 24?ra)
Lerántották a leplet a változó szelepvezérléses túramotorról.
[2018. szeptember 24 11:37:00.]
Suzuki GSX-R1000 Ryuyo (Totalbike - 24?ra)

[2018. szeptember 24 11:07:57.]
BMW R 1250 RT (Totalbike - 24?ra)

[2018. szeptember 24 10:53:03.]
Troy Corser veterán motoron is hozta a formáját ? videó (Motorinfo)
A fél világ arról ír ahogy a volt WSBK bajnok megpaskolta McGuinness hátsóját előzés közben. Sokan Fenati megmozdulásához hasonlítják a mozdulatot, azzal a különbséggel, hogy itt kedves gesztusról van szó. Több versenyző is jelen van a veterán versenyen de egyértelműen a két első a kiemelkedő név a sportban. Corser olyan versenyzőkkel motorozott egy bajnokságban aktív korában mint Bayliss, Fogarty, Kocinsky, Haga, Russell stb. A motor amivel versenyez és megfutja a leggyorsabb kört a “Barry Sheene Memorial Trophy-n, egy 1929-es BMW R57 Kompressor. Corser a vékony gumikon, merev hátsórésszel és dobfékkel is örült tempót diktál. A motor egyik érdekessége, hogy elöl laprúgót használtak, a jobb csillapítás elérése végett. Alapvetően egyikünk sem Veterán őrült a szerkesztőségben de ezek a pillanatok minden elképzelést felülmúltak és megváltoztatták a véleményünket a kategóriáról. Főleg mikor Corser a bal kezével vált a kanyar előtt, vagy mikor a rázókövön előz, egy majdnem 90 éves technikával. The post Troy Corser veterán motoron is hozta a formáját – videó appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 23 20:11:35.]
SBK Girls ? Portimao (Motorinfo)
Ez a hét a MotoGP bűvöletében telt, de azoknak akik szeretik a WSBK-t és a szép lányokat, pár fotóval készültünk a legutolsó futamról. The post SBK Girls – Portimao appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 23 20:09:53.]
Aragóni futam élő (Motorinfo)
Elindulta verseny és Lorenzo azonnal elesett, hordágyon viszik le a pályáról. Dovi az első, közvetlenül mögötte Marc. Ianonne feljött második helyre de a Honda spanyol versenyzője visszavette a második helyett. HUGE DRAMA! 💢@lorenzo99 crashes OUT at turn 1!#AragonGP 🇪🇸 pic.twitter.com/NRrwfzAYW3 — MotoGP™🏁🇪🇸 (@MotoGP) 23 de setembre de 2018 Lorenzo esése után kicsit mindenki óvatosabbnak tűnik, Dovi próbálja nővelni az előnyét. A Suzukik nagyon jó tempóban tartják a 3. és 4. helyet. Pedrosa megfutja a csúcssebességet, 340 km/h-val hasít az egyenesben. Közben Dovi begyújtotta a rakétákat, csak Marc tudja követni. Game over for @calcrutchlow ❌ He's crashed out at Turn 1…#RiderOK pic.twitter.com/vD3jQVNXYE — MotoGP™🏁🇪🇸 (@MotoGP) 23 de setembre de 2018 Rins megelőzte Iannone motorját és utolérte Marquezt. Rins Marquezt , Pedrosa Ianonne-t próbálja támadni. A Suzuki gyorsabbnak tűnik az egyenesben, de Marc féktávon szépen védekezik. Pedrosa akár dobogóig is juthat, erősnek tűnik a mezőnyben. Közben Cal C. elcsúszik, szerencsére saját lábán sétál le a pályáról. Úgy tűnik Marc nem akar támadni, csak követii Dovit, óvja a gumikat és szinte biztosan Doviban is van még tartalék, hosszú még a verseny. Rossi 9. helyen, csapattársa Vinales 15 helyen motorozik, teljes ködben a Yamaha. Beállt egy sor és senki sem erőlteti az előzést, mindenki […] The post Aragóni futam élő appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 23 14:08:31.]
Jorge Lorenoz indul a pole-ból (Motorinfo)
Teljes Ducati fölény jellemezte a verseny előtti napot, egyedül Marc Marquez tudott közel férkőzni a vörösökhöz. A spanyol Jorge Lorenzo ismét rajtelsőséget szerzet és ezzel sorozatban a harmadszor indulhat az első pozícióból. Véleménye szerint meg van a tempó ahhoz, hogy a győzelemért harcoljon, csapattársa nem tudta megfutni tisztán a leggyorsabb körét. Dovi azonban nagyon elégedett, főleg a versenytempót emelte ki és azt, hogy akár gyorsabb is lehetett volna. "It wasn't simple, this time it was very close" – @lorenzo99 🎙#AragonGP 🇪🇸 pic.twitter.com/2lCI9uwbht — MotoGP™🏁🇪🇸 (@MotoGP) 22 de setembre de 2018 Marquez megtudta közelíteni a Ducati versenyzők idejét, sőt akár a pole is meglehetett volna, a spanyol ismét esett, de optimistán látja a hétvégi versenyt. Egyértelműen a Ducatik ellen kell majd küzdenie, miközben óvnia kell a gumikat, a hosszú kanyarok nem tesznek jót a hátsó abroncsoknak. 💢 @marcmarquez93 had to pick himself up off the ground in FP4 on his way to P3 in Q2!#AragonGP 🇪🇸 pic.twitter.com/z9l8HRN90v — MotoGP™🏁🇪🇸 (@MotoGP) 22 de setembre de 2018 Kérdés kinek mi lesz a stratégiája? Dovi lehet, hogy előre engedi Lorenzót, és hátulról próbálja majd nyomás alá helyezni csapattársát. Marqueznek nagyon kellene az első pozíció, ha nem tudja tartani a lépést, még mindig játszhat a Ducatik hibájára, […] The post Jorge Lorenoz indul a pole-ból appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 23 09:13:29.]
Bálint tervez, apa végez - Bálint fiam motorálmai, Imola, pénzköltés, tervmódosulás (Totalbike - 24?ra)
Nagyobbik fiam fél éve a fejébe vette: motorja lesz. Spórolt, dolgozott a nyáron, összeszedte a pénzt, felajánlottam, kiviszem Imolába, mert az a motoros mennyország. Aztán én vettem valamit.
[2018. szeptember 23 07:34:00.]
Aragón péntek (Motorinfo)
Egyértelműen Ducati fölény mutatkozik az első napon, volt olyan szakasza a napnak mikor 4 Ducati volt az élen. Egyedül Marc Marqueznek sikerült közéjük ékelődni. Pedig csapattársa Pedrosa sebességbe még meg is verte az olasz gyártó motorjait. Jelenleg a fő kérdés annak tűnik, hogy melyik Ducati versenyző érhet fel a dobogó legtetejére, illetve, hogy esetleg egymást zavarva vagy kiütve másokat hozna előnyös helyzetbe. Marquez a gumikra panaszkodik, ami érthető mert a spanyol pálya vonal vezetése hosszú kigyorsításokkal tűzdelt így erősen fogy a hátsó gumi. Jelenleg Marquez és csapata is erre a problémára keresnek valamilyen megoldást. Jorge és Dovi is rendkívül elégedett a teljesítménnyel, délután a felgumizott pályán még jobb időt tudtak menni mint előtte, pedig a Michelin gumik megváltoztak a tavalyi évhez képest. Akkor a Ducatinak is komoly gondot jelentett az abroncsok gyors kopása, a táv háromnegyedénél már csökkent a tempójuk. Ahogy Marc, Dovi is a gumik óvását tartja a legfontosabb szempontnak. A gyors köridökbe az is közre játszik, hogy vörösök nemrégen ezen a pályán teszteltek és elmondásuk szerint a pálya pont olyan mint akkor volt. Marquez nem volt itt tesztelni, így neki és csapatának sok munkája lesz mire behozzák a lemaradást, de ismerve a világbajnokot könnyen elképzelhető, hogy felfognak zárkozni a […] The post Aragón péntek appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 22 11:12:49.]
Triumph Scrambler 1200 (Motorinfo)
Megjelent a harmadik videó a hamarosan bemutatásra kerülő ?nagy? Scramblerről. Az angolok marketing gépezete folyamatosan csepegteti az infókat és életben tartja az érdeklődést a modell iránt. Pedig valójában mindenki nagyon várja és az eddigiek alapján komoly konkurense lesz a Ducati Scrambler 1200 és a BMW NineT modelleknek. Ami biztosan látszik a videóból, Brembo fékek, UPS teleszkóp, digitális műszerfal és kétoldali hátsó lengőkar. A találgatások eddig arra jutottak, hogy két kipufogó lesz a motoron, lapos üléssel kombinálva. LED fényszóró és Öhlins futómű. Mi az utóbbit kicsit túlzásnak találnánk egy széria motoron de bízzunk benne, hogy így lesz. The post Triumph Scrambler 1200 appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 22 11:08:04.]
Kenan Sofuo?lu ismét nyert a Kawasakival (Motorinfo)
Vadászgép, F1-es Red-Bull, Tesla GT, két sportkocsi és persze az a Kawasaki, amivel a török fenomén motorversenyző, egyszer már 400 km/h-val hasított egy hídon. A felvételt többszöri próbálkozásból vágták össze, valószínűleg nem volt egyszerű egy vadászgéppel és egy F1 autóval rajtolni, de a videó alapján mindig a Kawasaki nyert. A H2R modell valószínűleg megegyezik azzal a tuningolt motorral amit egy török csapat készített fel arra a bizonyos hídon át száguldásra. A kifutópálya hossza 400 méter volt, de az nem derül ki, hogy ebből pontosan mennyit használtak fel versenytávnak. A két másik sportkocsi nem igazán rúgott labdába a versenybe, pedig egy Aston Martin New Vantage és egy Lotus Evora GT 430-as is komoly ellenfél az utakon. Érdekes, hogy az F1 autó az első rajtnál bemozdul de a Kawasaki könnyedén utoléri, ahogy az is jól látszik, hogy a motor nagy tempónál is folyamatosan elemeli az elejét. Minden váltásnál akkor erőt tolt a hátsókerékre, hogy képes elkönnyíteni az elejét. The post Kenan Sofuo?lu ismét nyert a Kawasakival appeared first on Motorinfo.
[2018. szeptember 22 11:00:37.]
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - 100 - 101 - 102 - 103 - 104 - 105 - 106 - 107 - 108 - 109 - 110 - 111 - 112 - 113 - 114 - 115 - 116 - 117 - 118 - 119 - 120 - 121 - 122 - 123 - 124 - 125 - 126 - 127 - 128 - 129 - 130 - 131 - 132 - 133 - 134 - 135 - 136 - 137 - 138 - 139 - 140 - 141 - 142 - 143 - 144 - 145 - 146 - 147 - 148 - 149 - 150 - 151 - 152 - 153 - 154 - 155 - 156 - 157 - 158 - 159 - 160 - 161 - 162 - 163 - 164 - 165 - 166 - 167 - 168 - 169 - 170 - 171 - 172 - 173 - 174 - 175 - 176 - 177 - 178 - 179 - 180 - 181 - 182 - 183 - 184

Motor Zóna - Minden jog fenntartva - Copyright 2006 - 2017

gemstone web design